Jump to content
Festivalanlæg dk

KHesse

Fuldt Medlem
 • Content count

  623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

KHesse last won the day on August 8

KHesse had the most liked content!

About KHesse

 • Rank
  Nyt Medlem
 • Birthday 28-03-1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://kasperhesse.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Holte

Recent Profile Visitors

1.920 profile views
 1. Søger Cubo15

  Du har selvfølgelig ret i at mange af os ikke er den del af FA-miljøet for at tjene penge, men fordi det er sjovt. Men hvis man endelig skal skille sig af med sine højttalere vil man selvfølgelig gerne have lidt kompensation for den tid man har lagt i dem Din forhåbning på 3500 synes jeg er lige i bunden. Du kunne måske godt nøjes med at slippe 4000 for et par, hvis de ikke var extended med tophat og Eminence-enheder, men blot normale Cubos med Fane-enheder fx. Men når nu tc87 har kreeret et par Cubos efter alle kunstens regler, så ligger prisen selvfølgelig også derefter. Prøver ikke på at irettesætte dig, selvom jeg godt forstår at det kan lyde sådan - ville bare give dig en forklaring på hvorfor prisen er lidt højere end du forventer
 2. opladning af boominator

  Det burde der ikke være noget i vejen for, nej Bare husk at sikre dig hvad der er den positive og den negative ledning i din oplader
 3. Hvor opbevarer I jeres anlæg?

  Det er en god idé at tage forstærkeren indenfor, just in case. Selvfølgelig er det langt at foretrække at hele anlægget står indenfor, men ellers kan du overveje at investere i en god lastbilspresenning (de hvide presenninger som er armerede), da de holder markant bedre end de grønne lortepresenninger som koster 20 kr. stykket. Og så sørge for på dage med godt vejr lige at tage presenningen af anlægget og lade det få lidt frisk luft inden du lægger presenningen over igen.
 4. Ting til en god pris.

  Spejdernes Lejr holder auktion over alt deres restmateriel. Der er masser af værktøj, og også nogle startbatterier. Auktionen løber indtil d. 20. august. https://campenauktioner.hibid.com/catalog/106633/1314-net--overskud-fra-spejderneslejr-2017--s-nderborg-/
 5. Display til minianlæg.

  Hey Hauge, det er sgu lidt nemmere hvis du lægger et billede op af problemet. Umiddelbart kunne det lyde som om den sorte ledning skal til minus-polen på dit batteri, men jeg kan ikke love noget uden at få et billede eller to.
 6. Maxamp til fjernsyn

  Just præcis. Eller, helt flueknepperi-agtigit ville jeg nok kalde det RCA->Aux, da dit lydsignal starter i et RCA-stik og ender i et Aux-stik. (Men kan det passe at dit fjernsyn ikke har en normal 3.5mm-udgang? Det har de fleste moderne TV)
 7. Bilbatteri vs lastbilbatteri

  Såvidt jeg husker har de fleste lastbilsbatterier/marinebatterier en afladningsprocent på 80%, vs 60% i de fleste bilbatterier, som gør at man får flere brughare Ah pr. batteri. Kan dog ikke lige finde en kilde på det
 8. Førstegangs byg - Halfinator

  Hej Simon, jeg skal bare lige forstå. Prøver du at få gitteret ind i hullet, eller hvordan? Gitteret skal jo sidde ovenpå træpladen, og så skal wooferen monteres oven på gittteret. Din beskrivelse forvirrer mig lidt Og i starten af din tråd snakkede du om målene i Sketchup. Det ligner jo at du har fået det ordnet, men ellers vil jeg bare foreslå dig at bruge målebånds-instrumentet. Den ligger sammen med de andre ikoner i menuen, og kan også tilgås med "T".
 9. Erfaringer med selvbyg af flightcase?

  Skønt, tak for det😉
 10. Erfaringer med selvbyg af flightcase?

  Du har selvfølgelig ret i at det ikke gør nogen forskel hvilken tykkelse træet har, når man skal sætte kanter og hjørner på. Men deres "casemaker" profiler, og andre profiler som bruges til låg, kræver alle en speciel tykkelse træ som profilen jo skal passe ned over!
 11. Skille Boominator ad igen?

  Efter 3 år med min Boominator, som jeg elsker af hele mit hjerte, er jeg kommet frem til at jeg kan gøre det bedre. Derfor vil jeg gerne have muligheden for at bygge en ny Boominator hvor tingene passer lidt bedre sammen og den bliver bare en anelse pænere. Er der nogle som har erfaring med at skille en Boominator ad og genbruge delene? Det hele er jo sat sammen med PU-lim og fugemasse, hvilket som bekendt er jævnt stærkt. Er det overhovedet muligt, eller ville jeg være bedre stillet med måske at sælge min nuværende (), og så begive mig ud i at købe nye dele og starte helt forfra? Selvom det ikke ville være sjovt
 12. Hej alle, Er der nogle af jer som har erfaring med selvbyg af flightcases, som kan vise mig nogle gode guides/hjemmesider som handler om dette. Jeg tænker på ordinære guides, samt hjemmesider hvor man kan købe diverse dele. Mit umiddelbare problem når jeg går ind i det her, er, at fx Thomanns Adam Hall dele alle passer til træ med tykkelserne 7mm, 9,5mm eller 10mm, hvorimod det meste træ jeg kan købe i byggemarkeder er hhv. 6, 9 eller 12mm. Ellers kan jeg købe en plade finer i den rigtige tykkelse for intet mindre end 1300 bops, hvilket jeg synes er lige i overkanten. Jeg takker på forhånd!
 13. Soundwalk/Festivalanlæg Meetup 2017

  What? Det lyder sgu spøjst. Vi stod samlet 10-12 mennesker rundt om en Boominator lidt oppe af græsplænen
 14. Årets roskilde sang?

  Jeg vil også sige Despacito og Det Ka du Ik. Synes dog ikke der var nogen markant årets sang i år. Og så synes jeg faktisk også jeg hørte Veni Vidi Vici mange steder!
 15. Bistands Sounboks

  Først og fremmest: Hvad vil du bygge? En halfinator, eller en soundboks-lookalike? De højttalerenheder de har på Elav er alt sammen noget no-name bras - hvis du ikke kan finde et specsheet, så er det ikke værd at købe. Dem fra Danguitar har i det mindste et navn, men jeg kan ikke finde noget decideret specsheet. Så kan de producere lyd? Ja. Men kan man regne med at det er god lyd? Det er sgu et skud i tågen. Det er faktisk lige stik omvendt. 8 ohm bruger mindre strøm end 4 ohm, da det er en højere modstand.
×