Jump to content
Festivalanlæg dk

BrændtForstærker

Fuldt Medlem
 • Content count

  488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

BrændtForstærker last won the day on July 8

BrændtForstærker had the most liked content!

1 Follower

About BrændtForstærker

 • Rank
  Regular Member
 • Birthday 11-06-1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  København
 1. Bytter 2x12v 155aH AGM-batteri

  Bump. Skal bare af med dem. Er villig til at bytte begge batterier for én bund.
 2. Soundwalk/Festivalanlæg Meetup 2017

  Hvaaaaaa, hvad med den der video?
 3. Camp Panda/Big tits (LARUS)

  Jaja, det er jeg da godt klar over. Jeg lavede også en edit på kommentar. Jeg mente, at en mellemtoneenhed ikke altid er en nødvendighed, hvis nu f.eks. toppene kan klare hele det spektrum, men jeg så ikke, at hans toppe cuttede ved 4500Hz. Jeg er derfor stadig nysgerrig i at høre, hvad trådstarter så har gjort, når nu han mangler et stort spektrum af frekvenser?
 4. Justering af passiv crossover

  Det ser super smart ud, men det har jeg desværre ikke erfaringen til at lave
 5. Justering af passiv crossover

  Det har jeg desværre ingen erfaring i :/ Jeg er igang med et lille build, hvor jeg gerne vil have mest ud af det, så jeg tænker, det er vigtigt med en crossover. Kender du til et specielt godt og billigt et? Jeg tror, den skal cuttes ved ca. 200-300Hz.
 6. Justering af passiv crossover

  Hej, Er der nogen, der ved, hvordan man kan justere sådan en her crossover? Der står den er adjustable, så det burde vel lade sig gøre. Jeg kan bare ikke lige umiddelbart se hvordan https://www.banggood.com/Adjustable-Dual-Channel-Hi-Fi-Audio-Speaker-Frequency-Divider-Stereo-Crossover-Filters-p-1112104.html?rmmds=search
 7. Hvad betyder dette? (-10dB)

  Jep, jeg har googlet, men jeg så ikke, den findes på Conrad. Det forstår jeg selvfølgelig godt. Jeg har heller ingen specs på det, jo. Det kunne være, I kendte til nogle smarte regler.
 8. Hvad betyder dette? (-10dB)

  Fuck, har allerede købt to Visaton FRS 8M. Desuden kan jeg ikke lige se, om de kan købes fra et sted her i EU. Har udover en 3.5' basenhed, der kørte ned til 47Hz i sit originale lille kabinet, så jeg tror, det er fint nok. Hvor mange liter tror du ca., at kabinettet skal være optimalt set, hvis det er lukket? Derudover har jeg to halvsmå passive radiators fra en UE MegaBoom. Kan det forsvare sig at bruge dem i builded? Det skal lige siges, jeg kører med 2x40watt ved 8 ohm.
 9. Volumen for et kabinet til en 3,5' basenhed

  Jeg overvejer også at lave den ported. Har to passive radiators, men de er ikke koloenorm store. Det er dem fra en UE MegaBoom. Så er lidt i tvivl. Jeg kunne evt. også lave den lukket uden nogen passive radiators. Har forresten kigget efter en crossover, der kan splitte to full range drivere (100-20.000 Hz) fra en mindre basenhed, der i sit originale kabinet går ned til 48Hz. Kender du til en god billig passiv crossover til dette formål?
 10. Maxamp case 3D print

  Aha, okay, fair nok. Hvornår er du ellers på værkstedet?
 11. Volumen for et kabinet til en 3,5' basenhed

  Okay, vil bare prøve mig lidt frem. Jeg tog den ud af bundkassen mange år tilbage.
 12. Volumen for et kabinet til en 3,5' basenhed

  Hvad nu hvis de eneste informationer, jeg har, er at den er 3.5', hvilket jeg endda selv har målt, den har en RMS på 15 watt og at den er på 4 ohm, haha. Jeg har taget den fra en Logitech-bund, hvor jeg har kunne finde en lignende bund på deres side, så jeg kunne finde lidt info, men der står kun om RMS, desværre.
 13. Volumen for et kabinet til en 3,5' basenhed

  Hej, Er der nogen, der kan hjælpe mig med at forklare og måle, hvordan man beregner den rette volumen for et kabinet til en basenhed på 3,5'? Jeg har læst diverse forklaringer på det, men jeg synes, at der er meget forskellige holdninger til dette, og størrelserne varierer en del, og da jeg gerne vil have, den er så kompakt som muligt, så må det meget gerne være helt præcist. Tak på forhånd.
 14. Hvad betyder dette? (-10dB)

  Okay, mange tak. Har du evt. også en hurtig forklaring bag fænomenet bassresonans?
 15. Hvad betyder dette? (-10dB)

  Yes, det er denne basse, som jeg lige har koebt to af til et nyt build :) https://www.thomann.de/dk/visaton_frs_7_8.htm?ref=prod_rel_391815_2
×