Jump to content
Festivalanlæg dk

MagnusUdby

Fuldt Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About MagnusUdby

 • Rank
  Nyt Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MagnusUdby

  Soundwalk/Festivalanlæg Meetup 2018 :)

  Herligt når en ingeniør må udfolde sig lidt Hvor meget kan generatoren så lade med teoretisk? Jeg har kigget på at få en vindmølle selv, for synes sgu altid det blæser, men ikke altid solen skinner
 2. MagnusUdby

  Soundwalk/Festivalanlæg Meetup 2018 :)

  De er da snot dyre, hvordan har i fået fat på sådan en?
 3. Jeg er lige i gang med eksamener, så skal lige i starten af næste måned for at have tid til at hente kan du skrive til 30270201 så vi kan aftale nærmere?
 4. Jeg vil gerne hente det
 5. MagnusUdby

  HJÆLP! Skruer til udgang på forstærker

  Måske lidt voldsomt, som du siger, men tusind tak for hjælpen! Det hedder åbenbart en pinolskrue
 6. Halløjsa! Nu har jeg endelig taget mig sammen til at få anskaffet mig en Pioneer gm-d8604, og det er derfor tid til at den gamle skal videre i systemet. Dog mangler der et par "skruer" til outputtet til højttalerne, og jeg aner simpelthen ikke hvad de hedder eller hvor det kan fås henne. Jeg håber meget en venlig sjæl kan hjælpe mig, for det begynder at blive lidt frustrerende ikke at kunne finde
 7. MagnusUdby

  SOLGT

  Dem vil jeg gerne snuppe!
 8. MagnusUdby

  Amagermanden eller alternativer

  Det har jeg overvejet, og det er nok også det det ender med. Det lyder ikke helt dårligt, er det noget du kan linke til?
 9. MagnusUdby

  Amagermanden eller alternativer

  Jeg har ikke leger med jumperen, men det er vel en fornuftig mulighed. Jeg kan sagtens indstille gain på A/B forstærkeren, men problemet ligger i SE'en til toppene, som ikke kan levere særlig vildt med det output.
 10. MagnusUdby

  Amagermanden eller alternativer

  Jeg har denne: https://bekent.dk/mdsp-24.html?gclid=Cj0KCQjwre_XBRDVARIsAPf7zZi0Sxig436RTl-HpJVL9zYx_uFUzkQQ0jASCW_UQaqXYqgNVTWOvOsaApu6EALw_wcB Umiddelbart hvad jeg kan læse mig frem til, og hvad jeg fandt ud af sidste år, så har den kun et gain -80 til 0db så der er ikke noget at vinde der. Selvom jeg programmerede den til 0db gain, så var lyden stadig lavere gennem mini DSP'en end uden. Jeg har desuden lige fået tjekket op på batterierne, og to af nødstrømsbatterierne er desværre døde, men de to fra den elektriske palleløfter er 60ah gel batterier, så det er som sådan fint nok. Med hensyn til at slæbe batterier med, så er jeg lidt ligeglad, da jeg skal bo i Dream City og kan køre det lige til døren.
 11. MagnusUdby

  Amagermanden eller alternativer

  Det eneste jeg kan køre i serie er nødstrømsbatterierne og de to fra den elektriske palleløfter, så det er en eventuel mulighed. Har prøvet at køre bundende over en SE forstærker, men bassen virkede bare meget flad og efter mini DSP'en er den nærmest helt død. Har overvejet en phono preamp, så der kommer noget mere power til SE'en, men som sagt, så er jeg faktisk fint tilfreds med min A/B, da den holder meget længere end forventet. En Pioneer GMD-8604 har jeg også bestemt overvejet, men gider ikke betale fuld pris for den, og man skal være hurtig ved tasterne her, hvis man skal nå at få en brugt. Derfor virker solcellen som den "nemme" løsning, som jeg også skal bruge til andre ting. Det virker også som en super fed løsning, men min Ebay konto er blevet spærret -.-'
 12. MagnusUdby

  Amagermanden eller alternativer

  Vi har en del strøm, men der er smækket yderligere ca. 300W lys til i år, som det også skal trække Egentlig burde forstærkeren til bassen udskiftes til en D-class, men synes ikke jeg lige kan finde en som giver det same kick, og er egentlig fint tilfreds med strømforbruget til trods for, at det er en AB forstærker. Toppene bliver kørt på en SE 2X500W forstærker i 36V fra en step-up converter, hvilket 1 nødstrømsbatteri er nok til hele ugen. Udover lyset i år, så vil jeg også rigtig gerne kunne oplade telefoner, og hvis man ikke lige er opmærksom, så har det hurtigt drænet et batteri, når alle skal lade telefoner og powerbanks op. Super fed solcelle, som samtidig også er vildt praktisk, men en MPPT regulator virker bare så dyr, i forhold til selve solcellens pris. Det optimale (i min tankegang) vil være at kunne lade direkte fra solcellen, samtidig med, at den også lader på et batteri, ved dog ikke om det er en helt godkendt løsning, og om regulator med disse features vil være alt for dyr.
 13. MagnusUdby

  Amagermanden eller alternativer

  Kører med: 1 x 240ah marine batteri 1 x varta k8 3 x nødstrømsbatterier (frygter 2 er døde) 3 x blandede batterier omkring 100ah hver, jeg dog ikke kan huske hvad hedder. Derudover har jeg lige fået 2 batterier fra en elektrisk palleløfter, som jeg intet ved om på nuværende tidspunkt. Umiddelbart er det ikke strømmen jeg går ned på, men det kunne være rart ikke at skulle tænke over strømforbruget. Solcellen er også tænkt til projekter resten af året.
 14. MagnusUdby

  Amagermanden eller alternativer

  Så nærmer tiden sig for dette års Roskilde, og derfor skal anlægget også til at forberedes. Jeg føler at det hele efterhånden er godt med, og begyndte derfor at overveje en solcelle som det nye i setuppet. Så vidt jeg kan forstå så er "Amagermanden" det alle sværger til, men jeg kan umiddelbart ikke finde noget om ham, og det der er blevet linket til tidligere med ham, er desværre ikke længere aktivt. Er han stadig en ting, eller skal jeg finde mig et nyt alternativ? I så fald, hvad vil i så foreslå?
 15. MagnusUdby

  Festival anlæg - Billigt men godt?b

  Jeg tror jeg går med OmniTops Men jeg har lige fået en større uforudset udgift, så der går nok et stykke tid, inden jeg kommer i gang Ellers tusind tak for hjælpen :D
×