Jump to content
Festivalanlæg dk

KHesse

Fuldt Medlem
 • Content count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

KHesse last won the day on August 8 2017

KHesse had the most liked content!

About KHesse

 • Rank
  Nyt Medlem
 • Birthday 28-03-1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://kasperhesse.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Holte

Recent Profile Visitors

2.235 profile views
 1. PIONEER GM-D8601 + CUBO 15

  Super! Så er der intet i vejen for at parallelkoble dem og smide dem begge på en d8601. Har du allerede købt forstærkeren?
 2. PIONEER GM-D8601 + CUBO 15

  Ja, det er skam muligt. d8601 er en monoblok-forstærker - det vil sige at den kun har et output. Dine cuboer skal derfor forbindes i parallel for at slutte dem begge til forstærkeren. Er de lavet med 4-ohm eller 8-ohm enheder? Pioneer påstår at forstærkeren er stabil ned til en impedans på 1 ohm, men jeg har hørt rygter om at et 2-ohms parallelt load kan volde problemer for Pioneer-forstærkere nogle gange!
 3. Omnitop 12 eller Omnitop 212

  Jeg tror som sådan at det gamle overslag på 2500-3000 passer meget godt. Om I skal have 2 eller 4 kasser, kommer jo an på hvor kraftige jeres bunde er. Jer kender ikke præcis jeres model, men normalt plejer JBL-bunde at være helt i orden. Men I kan jo altid starte med to OT12, og så bygge to til hvis nødvendigt, når I har afprøvet dem
 4. Hjælp til Boominator

  Prisen for alle materialer til en boominator ligger lige i omegnen af 3000kr, men oven i kommet så træ, skruer, lim, maling osv. Hvis du allerede har en veludstyret workshop bliver det lidt billigere, ellers bliver det lidt dyrere. Jeg vil sige at et overslag på ~4000kr er relativt realistisk som minimumspris for en boominator.
 5. Billig boominator

  Den klarer jeg gerne! Ifølge http://www.strøm.dk/el-prishistorik.php koster en kWh ca. 2,3DKK. Hvis vi antager et normalt 12V 7,2Ah batteri, har vi dermed 86,4Wh eller 0,0864kWh. Lidt hurtig matematik siger os at prisen for at lade batteriet helt op er 2,3DKK/kWh*0,0864kWh ≈ 0,2DKK. Så jaa, det virker lidt som spild af penge at købe nye batterier hver gang!
 6. Enheder til Titan 48

  Hvis du kigger inde på BFM-forummet er jeg sikker på at der er noget diskussion vedrørende det. Og ellers er Bill selv aktiv inde på forummet, så hvis du spørger der skal du nok få nogle gode forslag!
 7. PIONEER GM-D8604 + BASSFACE?!

  Ja, højere impedans giver en lavere effekt, men det burde sgu ikke gøre det store. Du kan stadigvæk sagtens trække det.
 8. PIONEER GM-D8604 + BASSFACE?!

  Du kan sagtens bruge de to subs du har linket til her, eller den "the box" du nævnte i dit første opslag. Kein problem. 400W RMS er jævnt meget saft, at du ved det Du er lidt galt på den med de præcise tal, men det er lige meget. Se på det sådan her: Dine Mackie S515 har tilsyneladende en SPL på 101,1dB ved 1W @ 1m (lyder en kende højt, men uanset hvad er det godt). Subwooferne du har linket har også en SPL på ca. 100 dB når du giver dem 1W. Det vil altså sige, at med bare 1W fra din forstærker har du, teoretisk set, et lydbillede hvor du allerede spiller med 100dB. Det skal sgu nok kunne spille op til fest! Din d8604 har 4 kanaler, som kan brokobles i par af to. Jeg vil foreslå at du brokobler dine A-kanaler og smider dine toppe på med en parallelforbindelse, og brokobler dine B-kanaler og smider din bund på der. Ved 4ohm brokoblet kan d8604'eren smide 300W ind i hver brokobling. Dvs ca. 150W til hver af dine toppe, og potentielt 300W ind i din bund, afhængig af dens impedans.
 9. Søger Cubo15

  Du har selvfølgelig ret i at mange af os ikke er den del af FA-miljøet for at tjene penge, men fordi det er sjovt. Men hvis man endelig skal skille sig af med sine højttalere vil man selvfølgelig gerne have lidt kompensation for den tid man har lagt i dem Din forhåbning på 3500 synes jeg er lige i bunden. Du kunne måske godt nøjes med at slippe 4000 for et par, hvis de ikke var extended med tophat og Eminence-enheder, men blot normale Cubos med Fane-enheder fx. Men når nu tc87 har kreeret et par Cubos efter alle kunstens regler, så ligger prisen selvfølgelig også derefter. Prøver ikke på at irettesætte dig, selvom jeg godt forstår at det kan lyde sådan - ville bare give dig en forklaring på hvorfor prisen er lidt højere end du forventer
 10. opladning af boominator

  Det burde der ikke være noget i vejen for, nej Bare husk at sikre dig hvad der er den positive og den negative ledning i din oplader
 11. Hvor opbevarer I jeres anlæg?

  Det er en god idé at tage forstærkeren indenfor, just in case. Selvfølgelig er det langt at foretrække at hele anlægget står indenfor, men ellers kan du overveje at investere i en god lastbilspresenning (de hvide presenninger som er armerede), da de holder markant bedre end de grønne lortepresenninger som koster 20 kr. stykket. Og så sørge for på dage med godt vejr lige at tage presenningen af anlægget og lade det få lidt frisk luft inden du lægger presenningen over igen.
 12. Ting til en god pris.

  Spejdernes Lejr holder auktion over alt deres restmateriel. Der er masser af værktøj, og også nogle startbatterier. Auktionen løber indtil d. 20. august. https://campenauktioner.hibid.com/catalog/106633/1314-net--overskud-fra-spejderneslejr-2017--s-nderborg-/
 13. Display til minianlæg.

  Hey Hauge, det er sgu lidt nemmere hvis du lægger et billede op af problemet. Umiddelbart kunne det lyde som om den sorte ledning skal til minus-polen på dit batteri, men jeg kan ikke love noget uden at få et billede eller to.
 14. Maxamp til fjernsyn

  Just præcis. Eller, helt flueknepperi-agtigit ville jeg nok kalde det RCA->Aux, da dit lydsignal starter i et RCA-stik og ender i et Aux-stik. (Men kan det passe at dit fjernsyn ikke har en normal 3.5mm-udgang? Det har de fleste moderne TV)
 15. Bilbatteri vs lastbilbatteri

  Såvidt jeg husker har de fleste lastbilsbatterier/marinebatterier en afladningsprocent på 80%, vs 60% i de fleste bilbatterier, som gør at man får flere brughare Ah pr. batteri. Kan dog ikke lige finde en kilde på det
×