Jump to content
Festivalanlæg dk

KHesse

Fuldt Medlem
 • Content count

  627
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

KHesse last won the day on August 8

KHesse had the most liked content!

About KHesse

 • Rank
  Nyt Medlem
 • Birthday 28-03-1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://kasperhesse.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Holte

Recent Profile Visitors

2.114 profile views
 1. Billig boominator

  Den klarer jeg gerne! Ifølge http://www.strøm.dk/el-prishistorik.php koster en kWh ca. 2,3DKK. Hvis vi antager et normalt 12V 7,2Ah batteri, har vi dermed 86,4Wh eller 0,0864kWh. Lidt hurtig matematik siger os at prisen for at lade batteriet helt op er 2,3DKK/kWh*0,0864kWh ≈ 0,2DKK. Så jaa, det virker lidt som spild af penge at købe nye batterier hver gang!
 2. Enheder til Titan 48

  Hvis du kigger inde på BFM-forummet er jeg sikker på at der er noget diskussion vedrørende det. Og ellers er Bill selv aktiv inde på forummet, så hvis du spørger der skal du nok få nogle gode forslag!
 3. PIONEER GM-D8604 + BASSFACE?!

  Ja, højere impedans giver en lavere effekt, men det burde sgu ikke gøre det store. Du kan stadigvæk sagtens trække det.
 4. PIONEER GM-D8604 + BASSFACE?!

  Du kan sagtens bruge de to subs du har linket til her, eller den "the box" du nævnte i dit første opslag. Kein problem. 400W RMS er jævnt meget saft, at du ved det Du er lidt galt på den med de præcise tal, men det er lige meget. Se på det sådan her: Dine Mackie S515 har tilsyneladende en SPL på 101,1dB ved 1W @ 1m (lyder en kende højt, men uanset hvad er det godt). Subwooferne du har linket har også en SPL på ca. 100 dB når du giver dem 1W. Det vil altså sige, at med bare 1W fra din forstærker har du, teoretisk set, et lydbillede hvor du allerede spiller med 100dB. Det skal sgu nok kunne spille op til fest! Din d8604 har 4 kanaler, som kan brokobles i par af to. Jeg vil foreslå at du brokobler dine A-kanaler og smider dine toppe på med en parallelforbindelse, og brokobler dine B-kanaler og smider din bund på der. Ved 4ohm brokoblet kan d8604'eren smide 300W ind i hver brokobling. Dvs ca. 150W til hver af dine toppe, og potentielt 300W ind i din bund, afhængig af dens impedans.
 5. Søger Cubo15

  Du har selvfølgelig ret i at mange af os ikke er den del af FA-miljøet for at tjene penge, men fordi det er sjovt. Men hvis man endelig skal skille sig af med sine højttalere vil man selvfølgelig gerne have lidt kompensation for den tid man har lagt i dem Din forhåbning på 3500 synes jeg er lige i bunden. Du kunne måske godt nøjes med at slippe 4000 for et par, hvis de ikke var extended med tophat og Eminence-enheder, men blot normale Cubos med Fane-enheder fx. Men når nu tc87 har kreeret et par Cubos efter alle kunstens regler, så ligger prisen selvfølgelig også derefter. Prøver ikke på at irettesætte dig, selvom jeg godt forstår at det kan lyde sådan - ville bare give dig en forklaring på hvorfor prisen er lidt højere end du forventer
 6. opladning af boominator

  Det burde der ikke være noget i vejen for, nej Bare husk at sikre dig hvad der er den positive og den negative ledning i din oplader
 7. Hvor opbevarer I jeres anlæg?

  Det er en god idé at tage forstærkeren indenfor, just in case. Selvfølgelig er det langt at foretrække at hele anlægget står indenfor, men ellers kan du overveje at investere i en god lastbilspresenning (de hvide presenninger som er armerede), da de holder markant bedre end de grønne lortepresenninger som koster 20 kr. stykket. Og så sørge for på dage med godt vejr lige at tage presenningen af anlægget og lade det få lidt frisk luft inden du lægger presenningen over igen.
 8. Ting til en god pris.

  Spejdernes Lejr holder auktion over alt deres restmateriel. Der er masser af værktøj, og også nogle startbatterier. Auktionen løber indtil d. 20. august. https://campenauktioner.hibid.com/catalog/106633/1314-net--overskud-fra-spejderneslejr-2017--s-nderborg-/
 9. Display til minianlæg.

  Hey Hauge, det er sgu lidt nemmere hvis du lægger et billede op af problemet. Umiddelbart kunne det lyde som om den sorte ledning skal til minus-polen på dit batteri, men jeg kan ikke love noget uden at få et billede eller to.
 10. Maxamp til fjernsyn

  Just præcis. Eller, helt flueknepperi-agtigit ville jeg nok kalde det RCA->Aux, da dit lydsignal starter i et RCA-stik og ender i et Aux-stik. (Men kan det passe at dit fjernsyn ikke har en normal 3.5mm-udgang? Det har de fleste moderne TV)
 11. Bilbatteri vs lastbilbatteri

  Såvidt jeg husker har de fleste lastbilsbatterier/marinebatterier en afladningsprocent på 80%, vs 60% i de fleste bilbatterier, som gør at man får flere brughare Ah pr. batteri. Kan dog ikke lige finde en kilde på det
 12. Førstegangs byg - Halfinator

  Hej Simon, jeg skal bare lige forstå. Prøver du at få gitteret ind i hullet, eller hvordan? Gitteret skal jo sidde ovenpå træpladen, og så skal wooferen monteres oven på gittteret. Din beskrivelse forvirrer mig lidt Og i starten af din tråd snakkede du om målene i Sketchup. Det ligner jo at du har fået det ordnet, men ellers vil jeg bare foreslå dig at bruge målebånds-instrumentet. Den ligger sammen med de andre ikoner i menuen, og kan også tilgås med "T".
 13. Erfaringer med selvbyg af flightcase?

  Skønt, tak for det?
 14. Erfaringer med selvbyg af flightcase?

  Du har selvfølgelig ret i at det ikke gør nogen forskel hvilken tykkelse træet har, når man skal sætte kanter og hjørner på. Men deres "casemaker" profiler, og andre profiler som bruges til låg, kræver alle en speciel tykkelse træ som profilen jo skal passe ned over!
 15. Skille Boominator ad igen?

  Efter 3 år med min Boominator, som jeg elsker af hele mit hjerte, er jeg kommet frem til at jeg kan gøre det bedre. Derfor vil jeg gerne have muligheden for at bygge en ny Boominator hvor tingene passer lidt bedre sammen og den bliver bare en anelse pænere. Er der nogle som har erfaring med at skille en Boominator ad og genbruge delene? Det hele er jo sat sammen med PU-lim og fugemasse, hvilket som bekendt er jævnt stærkt. Er det overhovedet muligt, eller ville jeg være bedre stillet med måske at sælge min nuværende (), og så begive mig ud i at købe nye dele og starte helt forfra? Selvom det ikke ville være sjovt
×