Jump to content
Festivalanlæg dk

jackson

Fuldt Medlem
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

 1. Maxamp case 3D print

  @William Helt cool og forståeligt. Hvis du har tid må du gerne sende filen til bunden
 2. Maxamp case 3D print

  @William Er der fremgang i processen?
 3. Maxamp case 3D print

  Ser fedt ud! Virkede det? og har du lyst til at dele filen? @William
 4. Maxamp case 3D print

  Hej FA. Er der nogen, der ligger inde med en model af et case til maxamp20, som kan 3D printes? Mvh.
 5. Støj ved brug af maxamp20

  Med det nuværende setup kan det godt ske, at den er tændt uden man ønsker at lytte til musik, men det er for så vidt irrelevant - der er jo stadig noget galt. Er der andre, der har en mulig løsning på problemet?
 6. Støj ved brug af maxamp20

  Jeg kan ikke huske, hvor den er købt desværre. Men hvad tænker du? Vil det hjælpe at købe en ny PST-jack-connector?
 7. Støj ved brug af maxamp20

  Hej Festivalanlæg. Da jeg testede min maxamp20 med en gammel mindre Panasonic højttaler tidligere, så oplevede jeg følgende problem: Når jeg har jacksticket ude af min telefon kommer der en masse støj fra højttaleren. Når jack-sticket er tilsluttet min telefon, så spiller højttaleren fint uden særligt meget støj, men så snart jeg hiver det ud lyder der en høj brummen igen. Hvis jeg bevæger JST-connecteren, så ændrer styrken af støjen sig lidt. Selve Jack-sticket er helt nyt, men JST-connecteren er lige så gammel som maxampen, hvilket er ca. 2 år. Hvis jeg lader maxampen være tændt, uden at have tilsluttet JST-connectoren, så lyder der ingen støj. Hvad kan der være galt og hvordan kan det fikses? Lidt mere info om setuppet: - maxampen kører fra en mobil-usb-oplader, som leverer 5 volt - der er ingen støj, når telefonen spiller musik - der er høj støj, når der ikke er en telefon tilsluttet - jeg skal bruge maxampen til et mindre højttalersystem på et badeværelse - højttaleren er en enkelt ældre panasonic højttaler - kan det være den, der er problemet? Mvh.
 8. Pioneer pioneer gm-d8604 & gm-d9601

  Er de solgt?
 9. Ny diskant til Cerwin vega 316R ny diskant

  Ja okay de er nok brandt af så. Altså du skal jo både have en diskant i foran og bagved. Og diskanten foran og bagved er ens. I hvert fald ud fra det spec sheet du har uploaded.
 10. Kun én kanal i brug?

  Du vil jo gerne dæmpe piezoen og ikke wooferen. Jeg ville gøre det på den måde som allerede er foreslået og som du selv nævner.
 11. Ny diskant til Cerwin vega 316R ny diskant

  Yes, det gør jeg. Det med at måle modstanden på dem var mere for at se om de virkelig er ødelagt.
 12. Kun én kanal i brug?

  Altså det er bestemt ikke den måde jeg ville sætte dem sammen på. Jeg ville sætte begge ledninger fra Maxamp til wooferen. Fra wooferen ville jeg så forbinde videre til piezo. Edit: modstanden sidder vel også forkert. Du skal flytte ledningen der går fra maxamp til minus på tweeteren ned til minus på wooferen.
 13. Ny diskant til Cerwin vega 316R ny diskant

  Jeg er stadig lidt i tvivl om jeg skal bruge mine - så jeg sælger dem ikke lige nu alligevel. Det er muligt at du kan finde nogle på dba. Hvis du har et multimeter så prøv at måle modstanden på diskanterne og skriv hvad de måler.
 14. Ny diskant til Cerwin vega 316R ny diskant

  Prøv at tage diskanterne ud og læs hvad der står bagpå. Hvis der står CS5 eller C5G passer dem jeg har linket til (Hvis du vil have originale har jeg 4 brugte originale). Dog tror jeg der står HS5 på dine. Det er så her at jeg vil mene at du godt kan bruge CS5/C5G til en højttaler der oprindeligt har brugt HS5. @Alfred det burde være den rigtige størrelse. Hvad er der galt med diskanterne? Spiller de overhovedet ikke?
 15. Ny diskant til Cerwin vega 316R ny diskant

  Hvis det er dem her: http://www.simplyspeakers.com/replacement-speaker-tweeter-t-123.html Så har jeg fire liggende der er brugte, men i fin stand. De bliver brugt på rigtig mange CV højttalere. Det ligner det dog ikke dem på billedet.. Edit: Er faktisk rimelig sikker på at det er dem
×