Jump to content
Festivalanlæg dk

hifimester

Fuldt Medlem
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

About hifimester

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Størrelse på sikring?

  Tak
 2. Størrelse på sikring?

  Hvor skal skal min sikring være hvis jeg kører en pioneer gm d8604 og 2xBehringer B212XL? Kan jeg bruge en for stor sikring eller omvendt? Tak
 3. Hey, har bygget et roskilde anlæg bestående af 4xpioneer bilhøjtalere og en Pioneer GM D8604. Det har spillet fint de første dage på Roskilde, men da vi tændte det næste morgen spillede det kun hvert sekund? Altså musik i et sekund også pause i et sekund, led lampen på forstærkeren blinker blå og rød. Har prøvet at slå et andet sæt højtalere til men problemet er det samme. Har og tjekket for løse forbindelser og prøvet med andre batterier men virker stadig ikke. Har tænkt på kan det være forstærkeren der er gået i stykker og er det muligt at ødelægge den? Hvis i ved hvad der kan være problemet så skriv meget gerne! Tak
 4. Behringer B212XL EuroLive og Pioneer GM D8604 strømforbrug?

  Har du mulighed for at sende lidt billeder og eventuelt lidt tal på jeres anlæg? email steen1804@gmail.com Ville være en kæmpe hjælp da jeg har tænkt mig at bygge en lignende!
 5. Bil batteri til en trådløs højtaler!

  https://www.youtube.com/watch?v=HCz2mGdRiGg ved ikke om det hjælper, men tjek den ud. Tror godt du kan forbinde et større bilbatteri, ved at bruge de originale kabler fra det lille batteri, også bare sætte et på kabler på dem og videre hen til et større batteri. Det kan så bare ikke være inde i højtaleren. Det burde virke så længe det originale batteri også er 12v (tror det originale er 12v), men er ikke 100%.
 6. Behringer B212XL EuroLive og Pioneer GM D8604 strømforbrug?

  Er de 3A på 100% lydstyrke, kan det virkelig passe? Og hvad trækker jeres (også på 100%) kører i ikke også 2xBehringer B212XL og en cubo 15?
 7. Behringer B212XL EuroLive og Pioneer GM D8604 strømforbrug?

  Hvad ligger sådan en på i pris, og hvor meget mere vil den trække?
 8. Hey, går og tænker på anlæg til næste år og er kommet frem til et sær PA højtalere er vejen frem, har hørt meget godt om Behringer B212XL EuroLive. Så har tænkt mig at gå med sådan et par og har selv en Pioneer GM D8604 liggende, men hvor meget strøm vil det bruge? Og vil det være det værd, og er det forholdvis let at koble sammen? Tak
 9. Hey, jeg har en pioneer gm d8604 og 4xpioneer ts a6923i 400w. Når jeg sætter min laptop til og begynder at spille noget musik, lyder det forfærdeligt som om højtalerne ikke kan klare det, en hvis jeg trækker jack stikket ud og ind ca10 gange, og pauser musiken virker det perfekt efter et par forsøg. Hvad kan det skyldes?
 10. Skal man have egen batterilader med?

  HVor hurtigt lader sådan en? Har nemlig et 60ah batteri jeg frygter vil tage 100år
 11. Pioneer GM-D8604 med 4x Pioneer TS-A6923i batteritid?

  De spiller nu faktisk overraskende godt og virkelig højt!
 12. Kan ikke få gang i min Pioneer Gm-8604

  Hvad tænker du på?
 13. Kan ikke få gang i min Pioneer Gm-8604

  Kæft de kan spille højt!!!
 14. Har lige købt en Pioneer Gm-8604 fordi min tk2050 var helt ude af den, så ville lige prøve den, har sat højtaler stik i og monteret et par kabler til at bilbatteri. Men den lille led lampe tænder ikke om den starter ikke. Kører den med 4xTS a6923i 400w. Hvad kan problemet være er mine kabler for tynde? Eller kan min kontakt ikke klare så mange A?
×