Jump to content
Festivalanlæg dk

monkeyjens

Nyt Medlem
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About monkeyjens

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  2000
 • Interests
  turnup

Recent Profile Visitors

199 profile views
 1. sælger større anlæg

  Fedt. Jeg er meget interesseret i irig + mic. Hvilken Mikrofon er det der følger med - og hvad er den blevet brugt til? Plejede du at sætte IRIG til den converter du også sælger? eller havde du den tilsluttet på en anden måde?
 2. sælger større anlæg

  Jeg vil på samme node gerne høre hvad du skal have for Irig mix med mikrofon?
 3. Voltage cut off

  Må jeg høre hvilken størrelse af kabler du endte med at vælge fra forstærkere -> kondensator ? jeg har vedhæftet et udklip af skitsen. Jeg bygger samme setup og er i tvivl om hvor mange ampere kablerne skal trække - og derved om 4mm2, 6mm2 eller 8mm2(eller større) kabler er optimalt i disse forbindelser. I mit setup skal pioneeren køre 2 jack12 og bassfacen køre 2 cubo15.
 4. Solceller og kabeltykkelse

  Tak skal i have boys! Jeg må være en retard, men jeg kan kun genskabe de 6mm med noget jeg synes der er forkert ~ 30(mppt eller VPC)/12V = 2,5 amps men det virker som d forkert? ( mit input er så 12vdc, 2.5 amps, 5m = 6mm) Og yes til at kablerne efter regulatoren skal være tykke og korte. Regner med under 1m. Hvor store kabler kan man så tillade sig at putte ind? 16mm? Og hvor meget kan en typisk mppt controller håndtere?
 5. Solceller og kabeltykkelse

  Hej FA. Jeg har svært ved at forstå præcis hvad der skrives ovenfor(eller forstår lommeregneren), men tænker at en skarp bruger kan fortælle mig hvad der det mest optimale valg. Solcellen er 250w og skal bruge en 30A MPPT for at køre. Er mit tab meget stort ved 6.0 mm kabler? - Eller er der være en mere optimal løsning? Solcellespecs : https://imgur.com/a/4cGwR MC4 han+hun udgange fra solcellen ( https://imgur.com/a/FP5aT ) Controller : MPPT 30A : http://amzn.eu/jfapKLt 6.0 mm tiltænkte kabler: http://amzn.eu/dko3zZN
 6. Camp Tropicana - 2017

  hey TC. Kan du forklare hvad forskellen på dine to automatsikringer her er?
 7. Camp Tropicana - 2017

  Tak for svarene. Der kommer et par til. 4) Havde du så en knap hvor du kunne slukke for forstærker mv når i ikke spillede(for at minimere spildt strøm) ? 5) Hvad kan den der sidder under automatsikringen til højre for kondensatoren - og de aflange ting som den er forbunde til, er de til for at kunne dele strøm med andre devices? 6) havde i noget cut-off modul?
 8. Laderegulator til 250w solcelle

  I have sku ret, det var en fake MPPT. Jeg søger videre, tak!
 9. Laderegulator til 250w solcelle

  Super forklaringer af PWM og MPPT - det gav en del klarsyn. Jeg har fundet den her som virker til at være value for money- Ser jeg forkert eller kan den godt gå an til mit setup? https://www.ebay.co.uk/itm/LCD-30A-MPPT-Solar-Panel-Battery-Regulator-Charge-Controller-Auto-12V24V-USB/302347656907?epid=2118220158&hash=item4665531ecb:g:OXAAAOSwi8VZPrse
 10. Laderegulator til 250w solcelle

  Det lyder som en super god plan. Tak for input. De 2 laderegulatorer du anbefaler, skal de være PWM? Og synes jeg har læst lidt forskelligt- Man må gerne oplade sine batterier mens de er spiller? Jeg er stor fan af at gøre det så idiotsikkert som muligt, så det med ikke at skifte batteri er lige i ånden.
 11. Laderegulator til 250w solcelle

  Haha tak for rettelsen. Jeg har 3x 180ah bilbatterier som er meget gamle og slidte, som skal kvalitetstjekkes snarest(de svinger virkeligt i kvalitet og aktivt er de langt fra de 180ah) 2 x "nye(1-2 år gamle)" marinebatterier 110ah. (fra dba, men org. købt som par fra harald skrald - og burde være i god og samme stand) Planen er også at få ét eller to store 225ah lastbilbatterier så vi er sikre på massere af strøm ( vi gider ikke gå ned og oplade)
 12. Laderegulator til 250w solcelle

  Hej FA Jeg lever lige denne op igen, da jeg ikke helt kan gennemskue mit behov. Jeg har fået fingrene i 2stks 250w solceller der hver især har en udgangsspænding på 37.1V. Specs på solceller : https://imgur.com/a/4cGwR Setup : 2 cubo, 2 jack 12, på pioneer8604+bassface1,2, mini dsp, kondensator og en bunke batterier Jeg har læst mig til at jeg helst skal bruge en MPPT, der selv finder ud af forbruget – og jeg ellers skal jeg have en 40A PWM regulator pr. solcelle. Kan jeg nøjes med én regulator(der er større) og dermed seriekoble solcellerne? – eller er dette no-go? Det jeg efterspørger er en kyndig der anbefaler der kan pege mig i retning af den mest optimale sammensætning af regulator(er). Gerne med omtanke på pris også. Da de fleste links til gamle regulatorer er døde nu, og jeg kan ikke tilgå dem, så sidder man inde med konkrete bud på gode regulatorer der passer mit behov så send dem gerne min vej. Jeg håber i kan hjælpe!
 13. Nødstrøms/marine/gel batterier

  Hej FA. Vi er på udkig efter efter et par gode batterier der har høj afladnednings procent og +100 ah per batteri. Vi forventer at bruge mellem 1500-3000 kr. alt efter tilbuddet. Alt har interesse også brokoblede setups, bil og lastbilbatterier kan også komme på tale. Skyd mig en privatbesked eller skriv i tråden såfremt i har noget liggende. God vind derude! Mvh. Jens
 14. Min lejr og jeg er kommet i en presset situation efter at vi fandt ud af det ikke var helt ligetil at tilslutte XLR udgange til vores forstærker. hvad vi har : 2x monacor 15" højtalere med XLR Udgange. Pioneer DM 8604 Bilradio ( tænkes ikke at sluttes til) Phono- mini jack kabel. XLR kabler der er klippet ved hun udgangen Vi har købt 2x XLR og er blevet foreslået til at gå DIY vejen og klippe han udgangen fra og tilslutte de to invendige kabler til + og - i forstærkeren ( og tape resten af indmaden sammen) ovenstående kan vi ikke få til at fungere. Der kommer ikke engang lys i forstærkeren. Hvad skal man kigge efter? Dertil har vi fået at vide at vi ellers kan skifte udgangende i højtalerne og bruge kobberledninger istedet. Vil dette være meget nemmere? håber i kan hjælpe på denne hastesag, og skriv/ring gerne hvis du kender forstærkeren og ved hvordan man kobler vores lir sammen. Alt hjælp søges og jeg kan også kontaktes på 50736070 Billeder kan nemt sendes uploades det tager bare tid!!
×