Jump to content
Festivalanlæg dk

DogCamp

Fuldt Medlem
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About DogCamp

 • Rank
  Member
 • Birthday 22-04-1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valby
 1. Solcelle og Bassface er solgt. Batteri og regulator er stadig til salg
 2. Cubo15

  Ja de er fine
 3. Cubo15

  Vi bruge noget klæber til en fugepistol, kan ikke huske hva det hedder, men det er rigtig stærkt. Og så købte vi en pakke montaflex skruer (kan ikke lige huske længden, men omkring 40mm eller over)
 4. Cubo15

  Ligger inde med de her 2, som vi har kunnet bygge udfra. Vi fandt også en 3d model på google, og så var det egentligt meget nemt. Mht til lim og skruer, så har vi egentligt bare skruet den efter behov, og en god klat lim, og fuge. Så spiller det Så du burde kunne klare dig!
 5. Hey! Vi sælger lidt ud, da vi ikke får brug for disse ting til årets set-up - Bassface db 1.2 - Pris 900kr (brugt 1 uge på roskilde festival) - 225 AH Volvo lastbilbatteri - Pris 1400kr (Nypris 2300) Helt nyt, og har aldrig set skyggen af en festival! Det er blevet ladet på regelmæssigt og er i super stand. - 20A Solcelleregulator med 2 usb-udgange til opladning af telefoner - Pris 100kr - 110watt solcelle fra amagermanden. Indbygget i smart ramme, så det er nemt at transportere og folde ud - Pris 500kr Har desværre ingen billeder lige pt, men de kan fremskaffes efter ønske Smid mig en besked hvis der er noget som har interesse Lige pt befinder det hele sig i Lyngby, og i den kommende weekend, rykker vi det til Hvidovre og evt Valby
 6. Bassface

  Hey FA Jeg søger bassface til at trække 2stk cubo. Umiddelbart har alt interesse, så vis mig hvad i gerne vil sælge
 7. Søger Eminence Kappa 15

  Hey FA Jeg søger en Eminence Kappa 15 enhed til Cubo15. Har i noget til mig?
 8. Søger trækvogn (evt. 70x150)

  Hey, jeg har en trækvogn på de mål, den er så god som ny. Den har stået indenfor hele dens levetid. Du kan få den for 3000kr. Har det interesse?
 9. Sælger NY Laderegulator 300kr

  Solgt
 10. Laderegulator

  http://www.dba.dk/solceller-cmg-2420-saelger/id-1034608513/ Kan denne bruges?
 11. Solcelle ramme / stativ

  Når de bliver foldet op, er bunden længere end armene på den, og så har den en lille skrue i toppen med snor i, som bliver hængt fast på en anden lille skrue, så intet folder ud
 12. Solcelle ramme / stativ

  Ja det er helt korrekt spottet! Glemte at skrive det i beskrivelsen Så er det nemlig super nemt at gå med!
 13. Solcelle ramme / stativ

  Ved ikke hvor meget "show-off" der er i denne her, men vil lige vise hvordan vi har gjort med vores mere eller mindre "mobile" solcelle, som skal trække vores Boominator og Cubo15 over Pioneer gm-d8604. Standard solcelle fra den famøse amagermand på 110watt. En simpel terminal gør det muligt at tilslutte solcellen nemt. Glasset splintede dog under transporten da vi havde købt den, så vi har lappet det hele sammen med en god solid gang gaffatape, det fungere!
×