Jump to content
Festivalanlæg dk

EmilBster

Fuldt Medlem
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

EmilBster last won the day on April 15

EmilBster had the most liked content!

Recent Profile Visitors

406 profile views
 1. EmilBster

  Solgt

  Det kan vi sikkert godt finde ud af. Send en besked til 30 82 26 45 så giver jeg et bud på en samlet pris
 2. Hej Der er flere muligheder vil jeg mene. Personligt har jeg i min boominator anvendt en 3,5mm AUX-indgang med indbygget afbryderfunktion så bluetoothforbindelsen til forstærkeren bliver afbrudt, hvis der indsættes et jackstik. Det er også muligt at have en kontakt, hvor du manuelt skifter mellem signalet fra AUX indgangen og bluetooth. Det kan være smart, at have en separat tænd/sluk-kontakt til bluetooth-modulet så det ikke bruger strøm når der spilles musik fra AUX. Jeg vedhæfter et par hjemmelavede ledningsdiagrammer, som jeg håber kan hjælpe på spørgsmålet
 3. Det lyder meget rigtigt med de 80 kr. Jeg har før bestilt noget, der er blevet taget i tolden. Der kunne jeg nøjes med ikke at betale afgiften og så blev pakken sendt retur.
 4. Jeg har tilbage i 2018 købt en bluetooth reciever fra Sure til lidt mere end 20$. Jeg fik ikke problemer, men jeg kender så heller ikke til, hvornår der skal betales told (ift. prisniveau).
 5. Beskrivelse: Boominatoren er bygget i sommeren 2018 og har været med på Roskilde Festival i 2018 og 2019. Modsat det traditionelle design måler denne Boominator 1100 mm i længden for at tilføje mere plads til midterrummet. Kabinettet er bygget af 12mm birkefiner. Øvrige mål er tilsvarende en standard boominator. Der er indbygget udvendigt LED-lys omkring alle basenheder med tilhørende LED-controller med microfon. Oprindeligt er anlægget bygget med en Maxamp 20, men i 2019 udskiftede jeg forstærken til TK2050 MKII og tilføjede en boostconverter fra 12 til 24 Volt. Derudover er anlægget nymalet og lakeret i sommeren 2019 og der er tilføjet lister langs alle kanter samt bobbelhjørner. I anlægget er der desuden indbygget en laderegulator til et solcellepanel. Jeg har i mit setup anvendt et foldbart semi-flexibelt monocrystalinsk solcellepanel med en max effekt på 100W til en udgangsspænding på 18V. Det har fungeret upåklageligt, og jeg har aldrig oplevet at boominatoren er løbet tør for strøm. Det har været muligt at benytte anlægget og samtidig lade det med solcellerne i løbet af dagen til nattens fester. Enheder: Enheder og materiale, der er installeret i boominatoren, eller som medfølger ved evt. køb fremgår af den vedhæftede liste i opslaget, hvor omkostningerne for anlægget også er angivet. (Maxamp 20 er desværre solgt). Solceller haves, men medfølger ikke. BEMÆRK at 2 ud af de i alt 3 forbrugsbatterier trænger til udskiftning Batteri = 12,2V Batteri = Dødt Batteri = 12,8V. Pris: 3500 Skriv endelig eller ring, hvis du vil vide mere og har spørgsmål til opbygning eller pris. Jeg kan også kontaktes på 30822645 Boominator og øvrige enheder befinder sig i Odense M Omkostning_Boominator.pdf
 6. Jeg har et multimeter som jeg naturligvis bare skal igang med at teste med Jeg havde ikke skænket det en tanke, at det kunne have noget at gøre med for lav impedans, eller overvejet boominatorens design ved valg af forstærkeren. Jeg havde taget hjemmesiden: disconetto.dk ord for gode varer, da de sagde at forstærkeren egnede sig til boominatorens design ift. de eksisterende enheder. Hvis problemet skyldes for lav impedans ville det så være ideelt med to af samme forstærker forbundet til alle fire IMF-HP-10w enheder?
 7. Ikke i denne omgang, men der er indbygget display i laderegulatoren som viser spændingen over batterierne
 8. Hej FA Jeg valgte i april så stille at købe ind til at opdatere min boominator fra sidste års RF. I mit nye setup har jeg følgende: X2 12V, 8Ah parallelforbundne forbrugsbatterier. Disse er med en kontakt og sikring imellem forbundet til en laderegulator: https://www.dkvolt.dk/produkt/laderegulator-cmtd-10a-med-display-og-usb/ Denne er så forbundet til en konverter 12 - 24 Volt 10A: https://bekent.dk/step-up-konverter-12-24volt-8-ampere.html Som forsyner min nye forstærker med strøm: TA2050 MKII forstærker: https://www.disconetto.dk/shop/tk2050-mkii-forstaerker-139621p.html Ud over AUX input anvender jeg et bluetooth modul af modellen:. https://www.soundimports.eu/en/aa-ab41136.html Jeg benytter bl.a. bluetooth for at få forstærkeren til at spille højere end ved almindeligt AUX input. PROBLEMET ... opstår når jeg prøver at spille højere end 3/4 af, hvad lydniveauet på telefonens display viser. Her slår anlægget bogstaveligt talt fra. Jeg tænker at det måske skyldes spændingsfald, da laderegulatoren er programmeret til at slå fra, hvis spændingen bliver for lav. Hvad tænker i problemet skyldes? Og hvis i mener at det kan skyldes spændingsfald, som jeg selv tror, bør jeg så overveje større batterier, eller kan jeg løse problemet med en kondensator?
 9. Hej FA Sidste år byggede jeg min første boominator med et standard setup (formoder jeg): https://www.disconetto.dk/shop/komplet-boominator-kit-126114p.html I år har jeg overvejet at opgradere forstærkeren med en kraftigere model så jeg får lidt mere lyd ud af anlægget uden at skulle opgradere med en Cubo15: https://www.disconetto.dk/shop/tk2050-forstaerker-2-139621p.html Jeg vil gerne høre folks erfaringer ift. at opgradere en boominator, hvad er folks erfaring ift. ovenstående model forstærker? Er det en dårlig investing at opgradere med ovenstående model frem for, at opgradere med en Cubo15? Ekstra spørgsmål! Hvis jeg vælger at opgradere boominatoren med forstærkeren jeg har linket til ovenfor, får jeg brug for mere spænding til at drive forstærken, da jeg i min eksisterende setup anvender 12V forbrugsbatterier. Jeg er bekendt med, at jeg kan serieforbinde to af mine batterier for at få 24V, men dette vil skabe et nyt problem ift. det udstyr jeg anvender til at oplade batterierne. (Solceller samt anden oplader). Derfor har jeg istedet overvejet et stepup modul af modellen: https://www.ebay.co.uk/itm/12V-24V-3A-5A-10A-20A-30A-40-50A-DC-DC-Converter-Step-Up-BOOST-Voltage-Regulator/223236051375?hash=item33f9e7d1af:m:mkzLzOOMwe4WJ-goNVMgXbQ:rk:10:pf:0 Hvad skal jeg være opmærksom på ved at anvende et stepup modul og vil det kunne virke ift. at drive forstærkeren?. På forhånd tak Vh. Emil
 10. Tak Skoven Jeg har efterhånden bare søgt, hvad jeg selv synes er mange forskellige steder efter amorfe solceller i de rette dimensioner til at kunne ligge ovenpå boominatoren. Det billigste og måske også bedste bud på amorfe solceller som kan levere 20W er stadig 2x https://www.conradelektronik.dk/?websale8=conrad-dk.02-aa&pi=110700&refKey=738l6ovZG, men selvom 640kr ikke er meget for 20W så synes jeg måske, at det bliver lidt for klodset og tungt. Det er næsten 10kg i solceller for 20W!. Derfor har jeg kigget lidt efter en anden løsning velvidende om, at det nok vil blive lidt dyrere. Jeg har fundet dette panel, som angiveligt er tyndfilm solceller (Amorfe?) https://solcelle.dk/wordpress/produkt/solcelle-21w12v-12m-ascent-fleksibel/ Modulet er lettere og mindre klodset, men væsentligt dyrere. Da jeg ikke har købt solceller før vil jeg gerne hører jeres mening ift. denne model. Så jeg ikke køber noget, som ikke lever op til forventningerne. Er dette rigtigt forstået amorfe solceller, og er 1400kr en fornuftig pris ift. at det er et semiflexibelt og meget let modul.
 11. Antallet: x2 20W solceller er mere ift. de fysiske dimensioner på solcellepanelet, og jeg derfor tænker, at jeg har plads til 2 styk ovenpå min boominator, da jeg har valgt at lave den 110cm lang.
 12. Jeg har i forbindelse med, at mit byggeprojekt er skredet fremad kigget lidt på nogle forskellige solcellepaneller. Da jeg endnu ikke har testet, hvor mange ampere min boominator trækker ved max volumen er jeg ikke sikker på, hvilke krav jeg bør stille til de solceller jeg vælger. Jeg forventer/håber på nogle solceller, som kan lade batterierne i løbet af dagstimerne således, at der stadig vil være godt med strøm til aftenen/natten senere. Jeg har foruden standardopsætningen af min boominator med 4x P-Audio 10W, 4x Piezohorn MPT - 001 og en Maxamp20, anvendt en bluetooth reciever fra Accusafe: http://store3.sure-electronics.com/bluetooth-v4-0-audio-receiver-board-w-apt-x-brb3 Samt har jeg installeret Led strips 5050 omkring basenhederne, som jeg forventer kun skal anvendes om aftenen/natten. Jeg har kigget på følgende to modeller solcellerpaneller: 1: https://www.banggood.com/20W-12V-54CM-x-28CM-Photovoltaic-semi-flexible-Solar-Panel-With-3M-Cable-p-1087355.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Antal: 2 2: https://www.conradelektronik.dk/Tyndfilms-solcellemodul-Amorphes-10-Wp-12-V.htm?websale8=conrad-dk&pi=110700&ci=SHOP_AREA_260542_0509082 Antal: 1 Jeg håber på at I kan være behjælpelige med at guide mig i, hvad jeg bør kigge efter når jeg køber solceller, og evt. fortælle mig om en af ovenstående modeller måske kan være en god løsning.
 13. Hej Jeg vil anvende 2x 12VDC, 8Ah forbrugsbatterier i en boominator, som jeg begynder at samle i den kommende måned. Batterierne vil jeg parallelkoble. Jeg ejer i forvejen en laderegulator fra et tidligere projekt: https://www.dkvolt.dk/produkt/laderegulator-cmtd-10a-med-display-og-usb/ Tanken er, at solcellepanelet skal sidde fast på toppen af boominatoren med velcrobånd, og tilkobles boominatoren igennem et stik i siden på kabinettet ved brug. (Jeg har her overvejet et speakon stik). Mit spørgsmål er, om jeg skal anvende en laderegulator for hvert batteri tilkoblet samme solcellepanel, eller om en laderegulator kan lade alle batterierne idet jeg parallelkobler dem? Hvis I har bud på effektive solceller til mit formål, er de også meget velkommen. Derudover vil jeg også gerne hører jeres tanker ift. udførsel af opsætningen, hvis I evt. selv ville gøre det anderledes.
 14. Jeg fandt den tråd, som jeg tror at du referer til Victor De controllere, som I i tråden anbefaler har jeg kigget på. Har microfonen i controlleren ikke problemer med at opfange lyden inde fra højtaleren af? altså jeg tænker ift. om der er for meget støj så den ikke følger musikken ordentligt? Jeg havde personligt troet, at det var et must med AUX forbindelse til den.
×
×
 • Create New...

Important Information

Festivalanlaeg.dk bruger egne cookies samt cookies fra tredjepart til statistik, indholdsoptimering, præferencer og målrettet indhold fra Festivalanlaeg.dk. Tredjepart kan anvende cookies til målrettet markedsføring. Ved at klikke "I Accept" giver du dit samtykke. Læs mere om Festivalanlaeg.dk's We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..