Jump to content
Festivalanlæg dk

Skoven

Fuldt Medlem
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Skoven last won the day on January 18

Skoven had the most liked content!

About Skoven

 • Rank
  Member
 • Birthday 12-05-1984

Contact Methods

 • Website URL
  graaskov84.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aarhus

Recent Profile Visitors

573 profile views
 1. Kan jeg sætte et 14v batteri til en maxamp 20?

  De stiplede linjer er sådan du normalt ville bruge din solcelleregulator. Du skal dog bare forbinde som på billedet: altså din forstærker (lampen) direkte til batteriet.
 2. Kan jeg sætte et 14v batteri til en maxamp 20?

  Det lyder som om dit batteri er noget skrammel? Men det kan også være din solcelleregulator: hvis du har sluttet din "load" (forstærkeren) til solcelleregulatoren, så prøv at pille den af og sæt den direkte på batteriet. Jeg havde også problemer med noget ligende (hakker ud ved høj volumen) da jeg kørte forstærkeren igennem solcelleregulatoren. Mit råd: kør din forstærker direkte fra batteriet og hold så øje med at spænding ikke ryger for langt ned vha. et voltmeter. Så er du sikker på at din laderegulator ikke fucker med strømmen til din forstærker, og du for stadig fordelen ved en laderegulator (ordenlig lade-spædning og ingen overladning).
 3. Kan jeg sætte et 14v batteri til en maxamp 20?

  Hvad er du ved at bygge? maxamp20 kan køre op til 14v (http://store.accusafe.nl/modules/versterkers/maxamp20-met-3-5mm-connector), men hvis den ikke har power nok ved 12v, kommer den sgu nok heller ikke til at have det ved 14v. Måske du skulle overveje en anden forstærker (men igen - hvad er du ved at bygge, og hvad bruger du som input til din maxamp? Inputsignalet har MEGET at sige mht. hvor højt den spiller).
 4. 12v 14AH hopper fra når jeg skruer helt op

  Kør den lige over på 20 istedet for 250 Men umiddelbart ser det "fint" ud (over 12v). Du kan dog ikke altid regne med at dit batteri er godt, bare fordi hvile-spændingen ligger over 12v. Du bliver nok nød til at se hvad den falder til, når du spiller højt (hvilket godt kan blive lidt svært, da dit multimeter ikke opdaterer særligt hurtigt). Men prøv.
 5. 1x 8604 og 1x MPT-001 til salg

  Hvis du vil aflevere den hos mig i Aarhus (Heibergsgade), og du vil hente hos mig i Odense (døckerslundsvej), kan jeg tage den med så den er i Odense onsdag aften.
 6. 12v 14AH hopper fra når jeg skruer helt op

  Er batterierne ladet helt op? Du kan prøve at smide et multimeter på, og måle spændingen på batteriet når du hamrer til den (hvis du har et multimeter som opdatere hurtigt nok). Det kan da give dig en ide om hvad der foregår.
 7. Bluetooth module

  Det skulle der vist ikke være noget i vejen for Jeg har dog aldrig prøvet det setup selv, så ved ikke om der er noget bestemt man skal være opmærksom på.
 8. Bluetooth module

  Det kommer an på hvad du mener med at lade den "alm"? Hvis du vil bruge en 12v lader, kan du ikke have en laderegulator siddende før dit batteri. Hvis du vil lade med solceller (eller tilsvarende spænding, fra eks. en bærbar computer strømforsyning) skal du have en laderegulator på. Alternativt kan du gøre som mig, og have din laderegulator siddende på dine solceller og så have et alm. 12v cigaret-stik i din halfinator. Så kan du lade med en "alm" 12v billader og dine solceller på samme stik. Du kan også bare have et 12v cigaret-stik (direkte til batt) + et andet stik til dine solceller, hvor du har laderegulator bygget ind (solceller -> stik -> laderegulator -> batt).
 9. Bluetooth module

  Det er et fint kort, og det samme jeg bruger i min boominator og Cubo combo + du kan navngive dit kort Der ud over, spiller modulet rigtigt højt, hvilket er en fordel, da du derfor kan presse din maxamp/højtalere mere. Jeg havde problemer med at min boominator ikke spillede højt nok med iPhone til minijack. Det problem forsvandt helt efter Sure modulet. Solcelle regulator fordi du vil bruge solceller til at lade batteriet med? Eller er det bare fordi du vil kunne lade batteriet ude at tage det ud?
 10. Bluetooth module

  What he said Smid et potmeter på maxamp'en (volumenkontrol) hvis du bruger modul fra Sure/Accusafe. Kig evt. den her igennem:
 11. Jo det gør jeg Den sidder bare som en del af solcellen nu istedet for at være indbygget i boominatoren... Solcelle -> laderegulator -> 12v cigaret stik.
 12. Jeg har personligt smidt et alm. 12v cigaret stik (direkte til batteriet - med en sikring imellem selvfølgelig) på min boominator pga. følgende: Vil ikke have at laderegulatoren aflader batterierne over længere tid, hvor den ikke bliver brugt (der er små led'er som lyser op på min, når den bliver sat til batteriet) - hvis din boominator står et sted hvor den får lys er det måske ikke et problem. Jeg kan lade med en alm. 12v. billader direkte på cigaret-stikket. Jeg kan trække 12v fra cigaret stikket til bla. usb-lader, eller andet 12v grej (led-lys eks.) Ulempen er selvfølgelig at laderegulatoren ikke kommer ind i din boominator, men for mig er det en fordel... Du kan se hvordan mit ser ud her (her sidder laderegulatoren godt inde i boominatoren, men den er efterfølgende taget ud og klistret bag på solcellen):
 13. Havde det været på Jylland/Fyn, havde jeg troppet op med min Boominator/Cubo. Jeg ser om jeg kan presse en KBH tur ind.
 14. Bygning af boominator

  Prøv at søge herinde efter Boominator byggetråde: du vil kunne finde en masse inspiration. Der ligger også en del billeder af builds her: https://www.facebook.com/theboominator/ Har selv lavet en til RF17, som du evt. også kan kigge lidt på: PU lim (https://www.harald-nyborg.dk/p4863/dana-pu-lim-250-ml) med mindre du har styr på at bruge Epoxy (har du ikke det, så brug PU limen). Du kan senere opgradere med en Cubo15: hvor du så kører hele skidtet på Eks. en Pioneer GM-D8604. Det er den løsning jeg lavede til RF17. Det spiller ret vildt. Billede her: Held og lykke
 15. Første Boominator, Maxamp 20

  Nu hvor du skal igang med at bygge en boominator med Maxamp20, kan jeg kun anbefale en bluetooth modul fra Sure eller Accusafe: det gør at Boominatoren spiller meget højt vs. direkte tilkobling af. eks. iPhone til jack-stik. Husk dog at indstallere volumenkontrol/potmeter på maxamp'en hvis du vælger et modul fra dem (er et MUST). Se evt. her for lidt inspiration til bluetooth:
×