Jump to content
Festivalanlæg dk

Grind

Fuldt Medlem
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

 1. Hvad hedder det?

  Det er jeg skam klar over, men takket for tippet alligevel
 2. Hvad hedder det?

  brainstorms er mere end velkommen! kan prøve at kigge på sådan noget hvid presenning af en art, det havde jeg ikke lige tænkt på.
 3. Hvad hedder det?

  det er ikke super slemt, men havde håbet på at kunne finde noget til sådan 70 kr. for 1x1 meter . Men idéen med at lave det selv var at få en del 'spots'/moodlight placeret rundt omkring på anlægget til en billig penge
 4. Hvad hedder det?

  Av. Det var noget smådyrt noget. Men jeg har et sæt billige made in china LED-rør, som er lavet af en slags plastik, men giver den der effekt. Så jeg tænker at der må findes noget der er lidt billigere
 5. Hvad hedder det?

  Halløjsa. Jeg vil prøve at lege lidt med noget LED lys, men mangler sådan et stykke plade hvor lyset kan trænge ud, men uden at man kan se hver enkelte lyd diode. Jeg googlede lidt og tror jeg fandt det engelske navn på det - Diffusser plate. Ville være en stor hjælp hvis noget af jer kender navnet på det, samt ved hvor jeg kan anskaffe mig noget
 6. Hjælp til opgradering af Anlæg

  rockford fosgaten var lidt dyrere, men det var skam ikke meget. og man kan principielt ikke høre forskel på klasse-D og A/B, men de fleste klasse-D forstærkere mangler bare lidt fylde. dog burde der være udkommet nogle nye med en eller anden form for chip, som jeg har hørt rimeligt godt om.
 7. Hjælp til opgradering af Anlæg

  Det er helt i orden at være uenig, vores øre at trods alt forskellige men jeg har selv en Pioneer GM-8604, som jeg brugte i anlægget sidste år. men den spillede bare ikke med mine topkasser, så jeg anskaffede mig en Rockford Fosgate, og det er et af de bedste valg jeg har truffet længe. Det var som om guderne/guden (don't be offended) talte til mig igennem mine højtalere. Så jeg kan kun sige fra min egen erfaring, at man ikke skal spare på forstærkeren til sine topkasser, og jeg har personligt ikke hørt en klasse-D forstærker endnu, som linker dine højtalere direkte til englekoret.
 8. Hjælp til opgradering af Anlæg

  Det har du ret i, jeg burde have skrevet det lidt anderledes. Jeg mente det nu bare sådan, at de fleste klasse A/B forstærkere lyder bedre end de fleste klasse-D, når det ikke omhandler bas. Og hvis man har et sæt effektive topkasser, så skal de alligevel ikke have så meget effekt for at brage derud af.
 9. Hjælp til opgradering af Anlæg

  Har selv et sæt 252 og tidligere haft et sæt PA 15 ECO mkII, og så vidt jeg husker er der masser af bas i de store kasser men ingen diskant, samt en ekstrem sprød lyd i de 'små' topkasser. Hvis i ikke vil skifte det hele ud, kunne i evt. supplere med endnu et sæt 'små' men gode topkasser samt en ekstra forstærker. Så kan i køre de store 252'ere på en kanal hver på jeres 4-kanals forstærker og så brokoble subwooferen på de resterende 2. Derefter skaf eventuelt en 4-kanals klasse A/B forstærker (for lydkvalitet) til jeres topkasser, men en ekstra klasse-D kan også sagtens lade sig gøre. Dette ville være det nemmeste. I kunne selvfølgelig skifte hele setuppet ud, men det vil næsten være synd at sælge det hele, da i allerede har et anlæg der ser ud til at sparke røv.
 10. Hjælp til Bassface db1.2

  Jeg købte den på Amazon.co.uk https://www.amazon.co.uk/Bass-Face-DB1-2-Monoblock-Subwoofer/dp/B00B49L1MM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1516235141&sr=8-2&keywords=bassface+db1.2
 11. Hjælp til Bassface db1.2

  En RCF LF21N401 og jeg tvivler på at subwooferen er problemet, da jeg har kørt 600w RMS PA forstærker på den før.
 12. Hjælp til Bassface db1.2

  Jeg købte en bassface db1.2 som er kommet med posten i dag, så jeg sætter den selvfølgelig til min sub for at høre den. Det spiller fint nok, men ligeså snart jeg skruer op på +60% af gain knappen, så dukker der en underlig tone frem, og det lyder næsten som om, at LPF filteret hopper fra - altså der kommer meget og nærmest forvrænget mellemtone frem. Kender i noget til dette/har evt. et fiks til det eller skal jeg sende den tilbage? batteriet kørte på cirka 12,8V og højtaleren er på 1500w RMS så tvivler problemet ligger der.
 13. Sælger ud af anlæg - Batteri, Kabler, højttaler

  Hvor står det henne, og ved du hvilket basser der er i?
 14. LED-strips til boominator?

  Nu taler jeg kun af egen erfaring, men det er ikke lige til at placere LED-strips i en cirkel - med mindre højtaleren er monteret bagfra, da stripsen så kan sidde i selve højtalerudskæringen. Og jeg kunne forestille mig, at noget i denne løsning - https://www.ebay.com/i/152846679166?rt=nc - ville være nemmest til dit brug. Har dog ingen erfaringer med den, så læs lidt op på den før du evt. køber den. Dog ser den ud til at kunne køre direkte på 12v dog med et forbrug på max 12A, men tvivler på at den vil at den vil trække så meget strøm.
 15. Regler for anlæg på Roskilde Festival?

  Jeg burde nok have skruet bare lidt ned hvorefter han så gik, men jeg troede at han fyrede bullshit af, da han påstod at det skulle være under 90db, men han havde ikke nogen måler med, så hvordan kan han sige at anlægget ligger over/under? det først da vagterne kom, at det gik op for mig, at han faktisk ikke løj hæh.
×