Jump to content
Festivalanlæg dk

Grind

Nyt Medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. LED-strips til boominator?

  Nu taler jeg kun af egen erfaring, men det er ikke lige til at placere LED-strips i en cirkel - med mindre højtaleren er monteret bagfra, da stripsen så kan sidde i selve højtalerudskæringen. Og jeg kunne forestille mig, at noget i denne løsning - https://www.ebay.com/i/152846679166?rt=nc - ville være nemmest til dit brug. Har dog ingen erfaringer med den, så læs lidt op på den før du evt. køber den. Dog ser den ud til at kunne køre direkte på 12v dog med et forbrug på max 12A, men tvivler på at den vil at den vil trække så meget strøm.
 2. Regler for anlæg på Roskilde Festival?

  Jeg burde nok have skruet bare lidt ned hvorefter han så gik, men jeg troede at han fyrede bullshit af, da han påstod at det skulle være under 90db, men han havde ikke nogen måler med, så hvordan kan han sige at anlægget ligger over/under? det først da vagterne kom, at det gik op for mig, at han faktisk ikke løj hæh.
 3. Regler for anlæg på Roskilde Festival?

  Vi tager skam stilling til naboer og folk rundt omkring os, havde vi fået en klage, havde vi flyttet anlægget længere væk. Men vi havde ikke fået nogle klager og mange af naboerne var med på at give den gas med os/gav den gas for sig selv.
 4. Regler for anlæg på Roskilde Festival?

  Men klokken 2 om natten er da lige tidligt nok at lukke en fest på Roskilde. Men han sagde også at det direkte var en generel regel, så det var ikke kun os der skulle slukke. Vi hørte også en del anlæg rundt omkring der lukkede ned, dog kørte Camp Svin videre for fuld knald Og hvis de laver nogle regler vil jeg godt kunne forstå det. det er lidt træls at høre sådan en omgang kl. 6-om-morgen-dakkedak. Men personligt vil jeg jo mene, at det er det fede ved Roskilde, at give den maks gas og gøre lige hvad man lyster (dog inden for nogle grænser).
 5. Regler for anlæg på Roskilde Festival?

  Det var nok heller ikke det mest hensigtsmæssige sted at fyre den af, og det fair nok at de laver nye regler, men det ville være fedt at kende til dem på forhånd.
 6. Vi har haft anlæg med på roskilde i 5 år nu, og har aldrig haft nogle problemer med vagterne. Men sidste år (2017) kom der nogle fine gule veste ned og bad os om at skrue ned, da man ikke må spille over 90db efter kl. 2 om natten?? Vi spillede selvfølgelig videre hvorefter vagterne møder op, og truer med at klippe vores armbånd, hvis vi ikke skruer ned. Har prøvet at google samt søge herinde på hjemmesiden, men kan ikke finde nogle regler der støtter op om det ovenstående. Ved i evt. hvor man kan finde regler omkring anlæg på RF? Vi lå foresten i L.
×