Jump to content
Festivalanlæg dk

KVNielsen

Nyt Medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About KVNielsen

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KVNielsen

  Camp Kuwomba Udsalg

  @vesthardt Tager gerne det K8 så - vi er fra Hillerød, så kan hente det i Helsinge ved lejlighed. Send evt. sms på 42392209
 2. KVNielsen

  Behringer VPS1800

  Denne er nu solgt
 3. KVNielsen

  Råd mht. solceller og batteri

  Mange tak for svaret @Skoven Vi er endt med 2 stk. Cubo15 med to Beyma 15G400 enheder, som ifølge Cubo selv skulle være en forbedring ift. Kappa 15LF og direkte sammenlignelig med Kappa Pro 15LF. Dertil har vi købt 2 solceller fra amagermanden (Gensalg) samt en regulator, og nu går jagten ind på ordentlige batterier. God aften.
 4. KVNielsen

  Behringer VPS1800

  @Mads379b @halvor Jeg har lige fået verbale hug af vores lyd-tekniker, som siger de altså går for mere, og prisniveauet er 1200-1500, men igen - kom med et bud
 5. KVNielsen

  Behringer VPS1800

  @Mads379b @halvor Vores umiddelbare forslag er 1000-1200, da enheden er fuldstændig fejlfri og nem at komme af med - men kom med et bud Den kan være i Nordsjælland eller KBH, afhængigt af hvad der er nemmest for jer! (Dog lige nu i Hillerød, hvis en hurtig handel)
 6. KVNielsen

  Behringer VPS1800

  Hej FA, Da vi skal til at opgradere til to Cubo15-basser, står vi med en rigtig fin Behringer VPS1800 Sub, som vi gerne vil sælge videre til nogle anlægsbyggere, som måske er på stadiet før cubo'en. Den har været brugt til Ros 15 og Ros 17, men har stået indenfor på alle andre tidspunkter, og på festivallen har den været lukke inde med stof omkring. Den er fuldt funktionel, og spiller som da vi fik den i 15, og alt i alt en særdeles habil sub - som har spillet op, da vi holdt fest for små 150 mennesker sidste år til camp-fest. Vi har selv brugt den sammen med 2x Behringer B212XL, som har fungeret særdeles fint. https://www.thomann.de/gb/behringer_vp1800_s.htm - her kan i finde specs på den. Nogen der kunne tænke sig at få fingrene i denne?
 7. Hej alle, Har kigget lidt rundt uden at finde den helt store hjælp, hvorfor jeg nu laver en tråd. Vi har på vores anlæg tidligere haft setuppet: Pioneer GM-D8604 Bassface DB 1.1 Toppe: 2 x Behringer B212XL Bund: Behringer VPS1800 Vi ville også smide nogle LED-strips på, afhængigt af hvad det ville gøre ved strømforbruget Nu står vi i den situation at vi gerne ville have sat noget solcelleanlæg til, og derfor har jeg brug for lidt assistance fra jer. Vi har læst lidt om nogle paneler fra "Amagermanden", men er der nogen med lidt mere indsigt i solcellerne der kan hjælpe med hvad vi præcis ville have brug for, i form af batterier og solceller (Vi ved bare vi skal have nogle paneler og en regulator sat til nogle batterier - derfor søger vi hjælp)? (Evt. om det ville kunne betale sig at smide cubo15 på i stedet for vores sub, men det er en anden snak) På forhånd tak.
 8. KVNielsen

  Camp Kuwomba Udsalg

  Hvad ville prisen være for det k10 og de 2 der måske er i Helsinge?
 9. KVNielsen

  Camp Kuwomba Udsalg

  @vesthardt Er der noget tilbage af Varta n9 og Varta k8?
×