Jump to content
Festivalanlæg dk

Ganon

Moderators
 • Content count

  1.327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

Ganon last won the day on December 25 2017

Ganon had the most liked content!

1 Follower

About Ganon

 • Rank
  Invaluable Member
 • Birthday 04-06-1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  4000, Roskilde
 1. Regler for anlæg på Roskilde Festival?

  i 16 havde vi vagter forbi, da spillede vi sammen med Camp Baguette, de bedte os om at skrue ned, jeg sagde ja, det gør, og når i går skrue vi op igen ingen trusler med klip. Men vi var også den største fest i C. De er også mere strikse over i øst, fordi der er boliger tæt på, som Vor Frue. I West der er en hunde kendel, ham der bor ved broen og Darup by, som er langt væk, så der er de ikke så hidsige
 2. Soundwalk/Festivalanlæg Meetup 2017

  Skal vi sige Julen slutter d. 29?
 3. Soundwalk/Festivalanlæg Meetup 2017

  Haha Jeg gætter stadig Maj.
 4. Hjælp til MiniDSP indkøb

  I kan nøjes med en enkelt, i har 4 udgange på en minidsp, så hvis i køre det hele mono kan i nøjes med 1 udgang til hver deling. Jeres mellemtone/diskant, er der ikke filter på det i forvejen?
 5. Oplevelser med Soundboks

  Vi er ret gode til Curling her i Danmark Det fedt det går så godt med det, frygter bare at de unge knægte bare ikke kan finde ud af at håndtere noget som kan spille så højt og vil skabe mange situationer i offentligheden.
 6. Oplevelser med Soundboks

  Kollegaerne er også begyndt at høre om den fra børnene og Kæresten yngre kusiner og fætre er også begyndt at ville have dem. En fætter på 14-15 år mener jeg har 5 venner som har SB2. Så den har virkelig fat i de unge.
 7. Hvilke forstærkere til dette setop?

  Basface har mulighed for at lave low og highpass filter mindes jeg, så du kan nok undvige minidsp, hvis du vil spare Jeg har ikke leget så meget med Bassface kontra pioneer, men den levere nogle flere watt
 8. Oplevelser med Soundboks

  Soundboks 1 ( Den allerførste) Lød forfærdeligt og var en virkeligt træls at støde på Men Ideen og koncept i top, virkelig godt startet op og fedt design, lige til. var faktisk irriteret over jeg ikke selv var hoppet i gang med det Soundboks 1.1 ( Saturnus version) Betydeligt bedre, mange fede features, meget bedre lyd, dog en diskant som var lidt for hidsig, men overrasket over at høre dem hver gang, man regner med noget større. +1 på at der var mange billige maxamp at købe da de ikke skulle bruges mere ( Tak @Alfred ) Soundboks 2. ( Den nyeste) Super fedt upgrade! Diskant meget mere behagelig, fedt med alle de nye features, placere sig rigtigt godt i hele batteri højtaler miljøet, har ikke fået leget eller hørt den ordenligt endnu, men stadig wow.
 9. Spørgsmål til setup næste år

  Kappa 15 c har en høj FS og er 4 ohm
 10. Mega halfinators

  To subs mere, så du kan spille begge veje! Der bliver virkelig noget arbejde i modfase, men hvis det virker så det nice. Massere af lys!
 11. Spørgsmål til setup næste år

  Hvis den skal have maks gas, så ville jeg smide en cubo kick på med Eminence Kappa 15C, og så måske en enkelt eller 2 cubo 15 mere, helst 2
 12. Spørgsmål til setup næste år

  Det vil være lidt noget rod med Halfinators og en omnitop, så ville jeg hellere sige du skulle tage og bygge to omni. Men hvad syntes du der mangler? Er det fordi Halfinators ikke kan følge med eller mangler der bas? Hvad med en Cubo kick til at tage kicket?
 13. Monitors/små højttalere

  The Box for faktisk ret meget ros for deres produkter, så det kunne godt være en mulighed
 14. Monitors/små højttalere

  Ja, vil også sige de Vibe der er noget kedeligt noget. Prøv og se om du kan finde nogle andre RCF, bare så har du toppe fra samme mærker, behøver ikke være samme model Eller snit din boominator op i to, så du har to halfinators! så er der både monitor og sidefill.
 15. Akryl boominator - hvem har bygget den?

  Ellers brug Perspex, det er holder til noget mere
×