Jump to content
Festivalanlæg dk

quno

Fuldt Medlem
 • Content count

  296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

quno last won the day on February 4

quno had the most liked content!

About quno

 • Rank
  Anlægsbygger

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/CampBaguette

Recent Profile Visitors

864 profile views
 1. Hvilken forstærker

  Jeg vil tillade mig at gengive mit svar fra andre tråde: Skal det være transportabelt eller stationært? Hvilke behov har i? Hvad er jeres tekniske niveau, er i skarpe til elektronikken eller træarbejdet? Hvor lang tid ønsker i at bruge på projektet? Læs gerne disse to små guides:
 2. I tvivl om en forstærker

  Ingen af dem passer til et energi-effektivt festival anlæg. Du kan tage imod dem, med henblik på videresalg, og bruge de ekstra penge på at købe eller bygge noget der passer til en festival. Jeg vil virkelig anbefale dig at læse de to guides jeg linkede til i din anden tråd, de svarer på de fleste af dine spørgsmål, og specificerer blandt andet hvad det er, som du skal være opmærksom på i forhold til køb af forstærker og højtalere. Kort svar til dine spørgsmål: Forstærkeren anvender 230v ac (du skal gå efter 12v dc), og subben har en for lav følsomhed.
 3. Effektivt Festival Anlæg?

  Hvad er jeres egne forventninger? Skal det være transportabelt eller stationært? Hvilke behov har i? Hvad er jeres tekniske niveau, er i skarpe til elektronikken eller træarbejdet? Hvor lang tid ønsker i at bruge på projektet? Læs gerne disse to små guides:
 4. Hjælp til anlæg

  Hvad er jeres egne forventninger? Skal det være transportabelt eller stationært? Hvilke behov har i? Hvad er jeres tekniske niveau, er i skarpe til elektronikken eller træarbejdet? Hvor lang tid ønsker i at bruge på projektet? Læs gerne disse to små guides:
 5. Jbell SS15 vs Cubo15?

  Havde for mange år siden overvejet at bygge et par Jbell SS15, men kom fra idéen igen og byggede i stedet 4 titans. Hvis du bygger dem, så er jeg spændt på at høre om de erfaringer du får, og evt se dem an på årets Roskilde.
 6. Hvilke forstærkere til dette setop?

  Jeg har tidligere kørt med følgende set up: 2x Cubo 15 2x Cubo Kick 15 2x OmniTop12 trukket af Pioneer 8604 og Bassface 1.2, med EQ gennem en miniDSP.
 7. Fedt fedt! Jeg kigger måske forbi
 8. Roskilde anlæg 2012-2017

  Pas på med at bygge for højt, det kan ende galt. Vi har haft rigeligt til besøg hos samaritterne samt en enkelt der blev hentet i ambulance - det er lidt en party killer tbh.
 9. Enheder til Titan 48

  Vi har brugt Eminence Kappalite 3015 LF i vores Titans. På første side i byggeplanerne har Bill skrevet en beskrivelse af forskellige enheder, og hvordan de interagerer med designet. Hvis du er interesseret, så kan jeg godt forsøge at finde ud af hvor mange penge vi brugte på materialer - det burde stå i vores budget et sted.
 10. DR250 - PVC pipe. Hvor skaffes det?

  Hvem har du købt dem af? En herinde?
 11. Camp Sonnyboys 2017

  Jeg så dig overhovedet ikke i år, hvornår var du forbi? Vi havde skam fat i vores naboer adskillige gange, men et par stykker af dem ønskede ikke at teame op, så det blev deres beslutning - rigtig ærgeligt. Vi koblede Camp Ko sammen med os den ene aften med stor succes, der var smæk på og masser af fest! Sidste år koblede vi os sammen med flere anlæg (op til 4) flere aftener i træk - med @Ganon på hver aften da det simpelthen var det mest fornuftige for begge parter.
 12. Opgradering

  Drop idéen om 4 titans, byg max 2 titans og sørg for rigeligt lys. Der skal meget mere end masser af lyd til at skabe en god fest - folk skal have lyst til at være hos jer, de skal føle sig velkomne og inkluderet i Jeres fest (Det kan anbefales at I også er synlige til festen, ellers er alle jo bare anonyme og man ved i realiteten ikke hvem man fester med). På trods af at jeg selv har 4 titans har jeg endnu ikke brugt alle 4 på én gang, vi har altid kun brugt 2 og det har været mere end rigeligt. Der har været tider hvor der bogstavelig talt ikke har været plads til flere mennesker til vores fester.
 13. Pioneer DM 8604 driller

  Hvordan har du forbundet kabler og hvilke indstillinger har du på din forstærker?
 14. Hvor skal du ligge? FULDE MAP UDE

  Hjørnet ved C82/C67. Der bliver nogle spændende aftener med kombinationer af anlæg.
 15. Hvor skal du ligge? FULDE MAP UDE

  @viktor - Laver du det traditionelle camp kort?
×