Jump to content
Festivalanlæg dk

quno

Fuldt Medlem
 • Content count

  300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

quno last won the day on February 28

quno had the most liked content!

About quno

 • Rank
  Anlægsbygger

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/CampBaguette

Recent Profile Visitors

945 profile views
 1. quno

  Højtaler til indendørs og udendørs brug

  Du kan kigge efter en brugt Soundboks, dog vil jeg tro at det går lidt over dit budget. Alt andet har jeg desværre ingen erfaring med, men må ærligt erkende at jeg tvivler på at de "kendte" mærker lever op til dine forventninger. Det er nogle høje krav du stiller, så byg-selv er vejen frem
 2. quno

  Højtaler til indendørs og udendørs brug

  Køb en brugt Boominator, der er vist en til salg for ca. 3000 på forummet. Det er en selvbyg højtaler som performer langt over hvad der kan forventes i den prisklasse. Den har muligvis ikke bluetooth, men med lidt snilde kan du selv tilføje dette. Det er klart mest value-for-money.
 3. quno

  Titan 39

  En Cubo kan bygges på en dag med det rette værktøj. En Titan vil tage længere tid. Der er mange lim processer, det betyder at højtaleren skal stå og samle sig inden man fortsætter. Vi byggede vores Titans over en måneds tid, og det kræver en hvis forståelse af håndtering af træ men især også hvorfor der er taget de valg i højtaleren som der er. Det er ikke en nem højtaler at bygge efter min mening. Kevin kommer med gode forslag som jeg ville holde mig til.
 4. quno

  Vis dit mindre anlæg til inspiration

  Drop de fancy Behringer og energi effektive forstærkere. Hvis man skal gå småt skal man gøre det ordentligt, her ses fx. mit første anlæg. Pros: - Det er super transportabelt (hvis man ser bort fra batterier), - Energi-effektivitet er en by i Kina (kun 1-2 batteriskift om dagen!), - samt den kan tage FM-radio så man bare kan give den gas med Festivalradioen (eksisterer den stadig?) - Fik jeg nævnt brugervenlighed? - Genkendeligt i tilfælde af at "naboen" vil låne anlægget på "ubestemt tid"
 5. quno

  Hvilken forstærker

  Jeg vil tillade mig at gengive mit svar fra andre tråde: Skal det være transportabelt eller stationært? Hvilke behov har i? Hvad er jeres tekniske niveau, er i skarpe til elektronikken eller træarbejdet? Hvor lang tid ønsker i at bruge på projektet? Læs gerne disse to små guides:
 6. quno

  I tvivl om en forstærker

  Ingen af dem passer til et energi-effektivt festival anlæg. Du kan tage imod dem, med henblik på videresalg, og bruge de ekstra penge på at købe eller bygge noget der passer til en festival. Jeg vil virkelig anbefale dig at læse de to guides jeg linkede til i din anden tråd, de svarer på de fleste af dine spørgsmål, og specificerer blandt andet hvad det er, som du skal være opmærksom på i forhold til køb af forstærker og højtalere. Kort svar til dine spørgsmål: Forstærkeren anvender 230v ac (du skal gå efter 12v dc), og subben har en for lav følsomhed.
 7. quno

  Effektivt Festival Anlæg?

  Hvad er jeres egne forventninger? Skal det være transportabelt eller stationært? Hvilke behov har i? Hvad er jeres tekniske niveau, er i skarpe til elektronikken eller træarbejdet? Hvor lang tid ønsker i at bruge på projektet? Læs gerne disse to små guides:
 8. quno

  Hjælp til anlæg

  Hvad er jeres egne forventninger? Skal det være transportabelt eller stationært? Hvilke behov har i? Hvad er jeres tekniske niveau, er i skarpe til elektronikken eller træarbejdet? Hvor lang tid ønsker i at bruge på projektet? Læs gerne disse to små guides:
 9. quno

  Jbell SS15 vs Cubo15?

  Havde for mange år siden overvejet at bygge et par Jbell SS15, men kom fra idéen igen og byggede i stedet 4 titans. Hvis du bygger dem, så er jeg spændt på at høre om de erfaringer du får, og evt se dem an på årets Roskilde.
 10. quno

  Hvilke forstærkere til dette setop?

  Jeg har tidligere kørt med følgende set up: 2x Cubo 15 2x Cubo Kick 15 2x OmniTop12 trukket af Pioneer 8604 og Bassface 1.2, med EQ gennem en miniDSP.
 11. Fedt fedt! Jeg kigger måske forbi
 12. quno

  Roskilde anlæg 2012-2017

  Pas på med at bygge for højt, det kan ende galt. Vi har haft rigeligt til besøg hos samaritterne samt en enkelt der blev hentet i ambulance - det er lidt en party killer tbh.
 13. quno

  Enheder til Titan 48

  Vi har brugt Eminence Kappalite 3015 LF i vores Titans. På første side i byggeplanerne har Bill skrevet en beskrivelse af forskellige enheder, og hvordan de interagerer med designet. Hvis du er interesseret, så kan jeg godt forsøge at finde ud af hvor mange penge vi brugte på materialer - det burde stå i vores budget et sted.
 14. quno

  DR250 - PVC pipe. Hvor skaffes det?

  Hvem har du købt dem af? En herinde?
 15. quno

  Camp Sonnyboys 2017

  Jeg så dig overhovedet ikke i år, hvornår var du forbi? Vi havde skam fat i vores naboer adskillige gange, men et par stykker af dem ønskede ikke at teame op, så det blev deres beslutning - rigtig ærgeligt. Vi koblede Camp Ko sammen med os den ene aften med stor succes, der var smæk på og masser af fest! Sidste år koblede vi os sammen med flere anlæg (op til 4) flere aftener i træk - med @Ganon på hver aften da det simpelthen var det mest fornuftige for begge parter.
×