Jump to content
Festivalanlæg dk

Kan ikke få gang i min Pioneer Gm-8604


hifimester
 Share

Recommended Posts

Har lige købt en Pioneer Gm-8604 fordi min tk2050 var helt ude af den, så ville lige prøve den, har sat højtaler stik i og monteret et par kabler til at bilbatteri. Men den lille led lampe tænder ikke om den starter ikke. Kører den med 4xTS a6923i 400w. Hvad kan problemet være er mine kabler for tynde? Eller kan min kontakt ikke klare så mange A?

11415544_696419530484895_1401648749329296282_o.jpg

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Hvem er online?   0 Members, 0 Anonymous, 2 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

Festivalanlaeg.dk bruger egne cookies samt cookies fra tredjepart til statistik, indholdsoptimering, præferencer og målrettet indhold fra Festivalanlaeg.dk. Tredjepart kan anvende cookies til målrettet markedsføring. Ved at klikke "I Accept" giver du dit samtykke. Læs mere om Festivalanlaeg.dk's We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..