Jump to content
Festivalanlæg dk

Forstærker 'slår fra'


asgerneerupa
 Share

Recommended Posts

Hej FA,

 

På vores anlæg har vi installeret 2 http://store3.sure-electronics.com/2-x-125-watt-class-d-audio-amplifier-board-irs2092, som bliver forsynet med 68 volt fra en strømforsyning. Den ene er brokoblet til 500 watt, som går til vores 18" subwoofer. Når jeg igennem minidsp'en giver subwooferen nok gain og skruer op, vælger forstærkeren at 'slå fra' på en måde, den begynder bare at afspille en * BUM BUM BUM' lyd indtil man skruer ned og den bliver 'resettet' og afspiller normalt. Er det fordi forstærkeren ikke kan trække signalet og eller kan der gøres noget ved det? 

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Hvem er online?   0 Members, 0 Anonymous, 0 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

Festivalanlaeg.dk bruger egne cookies samt cookies fra tredjepart til statistik, indholdsoptimering, præferencer og målrettet indhold fra Festivalanlaeg.dk. Tredjepart kan anvende cookies til målrettet markedsføring. Ved at klikke "I Accept" giver du dit samtykke. Læs mere om Festivalanlaeg.dk's We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..