Jump to content
Festivalanlæg dk

Frivillig på Roskilde Festival 2019 hos SOUNDBOKS


Recommended Posts

Hej FA,

 

Det obligatoriske opslag er i år blevet en smule forsinket. Det skyldes simpelthen, at vi fik fyldt vores pladser til service frivillige på få uger tilbage i foråret.

Dog har vi brug for dig! Vi står og skal lave en masse pre-produktion af installationer der skal ned på festivalen i år. Udover det skal vi selvfølgelig bygge hele vores bod og festarena op, og her er der stadig et par pladser tilbage.

Helt kort i punktform er det altså:

 • Kort hold (max 32 timer) eller lang hold (max 100 timer)
 • Pre-produktion i Sydhavnen i næste uge, opbygning i på RF fra d. 22. juni til d. 28. juni eller nedtagning 7. juli - 8. juli.
  Som udgangspunkt er langt hold på en blanding af pre-produktion, opbygning og nedtagning (timer fordelt), kort hold enten opbygning eller pre-produktion. Dette aftales med byggeleder, såfremt man er interesseret ift. vagtplanen
 • Professionelle byggeledere der guider alle igennem processen.

Perks langt hold:

 • 1 x RF billet (frivillig armbånd med adgang til Volunteer Village, medarbejdercamping, m.m.)
 • 1 x SOUNDBOKS 2. Man får lov at låne den i ugen også beholde den efter. Gratis batteribyt i hele ugen.
 • RF debit kort med værdi bestående af 16 måltider af 80 kr (1280 DKK værdi i alt)
 • Alle måltider dækket i opbygningsfase (morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og drikkevarer)
 • Transport til og fra RF hver dag i opbygningsfase
 • 1 x SOUNDBOKS hoodie
 • 1 x SOUNDBOKS T-shirt

Perks kort hold:

 • 1 x RF billet (frivillig armbånd med adgang til Volunteer Village, medarbejdercamping, m.m.)
 • RF debit kort med værdi bestående af 8 måltider af 80 kr (640 DKK værdi i alt)
 • Alle måltider dækket i, såfremt man er på i opbygningsfase (morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og drikkevarer)
 • Transport til og fra RF hver dag såfremt man på i opbygningsfase
 • 1 x SOUNDBOKS hoodie
 • 1 x SOUNDBOKS T-shirt

Ved interesse er man meget velkommen til at skrive til christopher@betafactory.dk, blot skriv "SOUNDBOKS frivillig" i emnet._DSC7272-16.jpg.ce77ab20990a637049365d4d87b89a32.jpg

Jeg vil forsøge at besvare alle de spørgsmål jeg kan :) 

Link to post
Share on other sites

Vil lige smide en skøn anbefaling mod Alfred og de andre dejlige mennesker på holdet, jeg byggede med dem sidste år og det var fandme en fest ❤️ 

Vi ses på græs drenge, kan være jeg svinger teleskoplæsseren ned forbi fra grafittiområdet en af dagene ;)

Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Kasper Jakobsen said:

Kræver det nogle bestemte kvalifikationer eller er det for alle? :) 

Det er klart nemmest hvis man har brugt en skruetrækker før, men skriv ind til Christopher og fortæl lidt om hvad du kan, så kan han bedre vurdere, hvordan det passer ind i vagtplanen :) 

2 hours ago, William said:

Vil lige smide en skøn anbefaling mod Alfred og de andre dejlige mennesker på holdet, jeg byggede med dem sidste år og det var fandme en fest ❤️ 

Vi ses på græs drenge, kan være jeg svinger teleskoplæsseren ned forbi fra grafittiområdet en af dagene ;)

Mange, mange tak ❤️ Vi holder selvfølgelig igen i år en lydprøve (læs: fest) og en videnskabelig inspektion af forholdene (læs: test af ølbowling-faciliteter) onsdag aften d. 26. juni, hvor alle der opholder sig i RF området er velkomne

Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Hvem er online?   0 Members, 0 Anonymous, 3 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Similar Content

  • By Kasper96
   Hej FA 
   Jeg har tænkt mig at lave min egen Soundboks med samme dimensioner, 2x10" enheder, 2xpiezo, soundboks batteri, 2x100w 4 ohm forstærker og adau1701 dsp. 
   Jeg har ledt efter nogle 10" eller 12" enheder med 4 ohm, der kan være i 30 liter kabinet, med frekvensrespons ca fra 60-3000 hz med så høj følsomhed som muligt. 
   Har indtil videre fundet Ciare CMI250, hvis nogen har erfaring med disse eller har nogle bedre forslag til enheder håber jeg i vil hjælpe mig😊
  • By emilbroge
   Hej FA,
   Dette er min første post herinde, men jeg tænkte at det, efter mange timers informationssøgen på forumet, var tid til selv at skrive noget, da jeg selv har fået utrolig meget nyttig viden med i vores byggeprocess sidste år :).
   Vores camp byggede til ros 19 vores første anlæg fra bunden af. Vores setup består lige pt af:
   1 x Cubo15 med kappa 15lfa (brokoblet)
   2 x behringer 212xl (LEFT og RIGHT)
   1 x earthquake mini d1000.4
   1 x halvpalle med transporthjul
   og så en blanding af batterier (vi skraldede også en masse til slut)

   Da vi virkelig synes at det var fedt med et hjemmebyget anlæg i år, har vi fået blod på tanden og besluttet os for at udvide det i løbet af det kommende år. Vi vil derfor opdatere posten løbende og håber at der er nogle der kan få noget ud af det, og at vi kan få nogle gode råd med på vejen ;).
   Lyden
   Vi har først og fremmest tænkt os at købe en trækvogn på 2x1m som vi kan bygge på, da det var lidt bøvlet med halvpallen i år. Er der noget man skal være opmærksom på ift. at opbevare trækvognen over længere tid? (hjulene?).
   Derudover vil vi bygge én til Cubo15 med samme enhed og det hele, da den virkelig sparkede røv i år. For at få maks output på hele molevitten, vil vi så købe en bassface DB 1.2 og køre de to Cuboer på den, og så brokoble behringer på den forstærker som vi allerede har (earthquake mini d1000.4). Er der nogle der ved om man kun kan købe Bassface på Amazon eller om man evt. kan få den i DK?. 
   Lys
   Lyset som vi havde i år var lidt en last-minute-løsning, da vi ikke lige vidste om vi gad og bruge penge på det. Vi endte dog ud med at købe to ultrabillige vandtætte LED-strips og musikcontrollere (fra dkvolt.dk, mega god kundeservice). Dem førte vi så rundt om to rundstokke og det endte faktisk med at se ret fedt ud.

   Det var dog ikke så stabilt og pålideligt som vi ønskede, og vi vil derfor næste år køre med to rigtige lyslamper (Cameo Superfly XS) fra Thomann og evt også DMX controller (ADJ RGBW 4C ir - vi har bare ikke rigtig styr på den del endnu, ideer er velkomne). 
   Udover de to RGB lamper, som vi foresten tilslutter 12v til, ville vi også gerne have en slags laser. Så hvis der er nogle der har nogle fede ideer til det, vil vi mere end gerne høre dem!:)
   Vognen
   På vognen vil vi bygge et etui/kabinet til batteriee, højtalere, forstærkere, lys osv. af OSB plader. Til lyset sætter vi en stang op med en måde at sætte de to lamper på, feks nogle bolte igennem et boret hul. 
   Ift. strømstyring og kontrol af batteriet osv har vi tænkt os at lave et panel med en masse kontakter som kan afbryde lyset/forstærker/usb oplader osv. Vi har også en lille dims som kan overvåge spændingen, strømstyrken og timeforbruget, hvilket vi tænker er ret nyttigt.

   Derudover har vi også bestilt en form for strømfordelingsrelæ, hvor der både kan fordeles en masse strøm ud nemt og overskueligt og så kan den holde sikringer.

   Vi har også tænkt os at tilføje bluetooth til det ovennævnte batteri, da et standard jack stik var lidt besværligt i længden.

   Andre ideer
   Til sidst har vi lige nogle ting, som vi ikke rigtig ved om vi vil implementere, men som kunme være fede.
   For det første er der solceller, som vi ville prøve at skaffe, men vi kan ikke rigtig finde ud af hvor. Den ville skulle ligge på toppen af vognen, hvilket så også ville betyde at den skulle have et tag.
   For det andet tænkte vi at det kunne være fedt med nogle horn så vi virkelig kunne spille igennem når der var meget larm, men vi ved dog ikke om det ville være nødvendigt hvis vi brokobler behringerne, hvad tror i?
   Jeg håber ikke at posten var for lang og uoverskuelig. Der kommer forhåbentlig nogle billeder op i takt med at vi begynder og bygge
  • By Holleren
   SOLGT
    
   Sælger denne godt brugte men stadig lækre Ravendo Transportvogn - Perfekt til festivalsanlæg osv! Den er cirka 150-170 cm lang og 1 meter bred. Godt slidt men fejler intet, den har været på Roskilde i 3 år dog ikke sidste år også derfor den sælges da vi ikke skal bruge den mere
   Bremsen virker upåklageligt. 
   Den står i 3460 Birkerød. 

  • By Marcus Christensen
   Hej, vi er en flok unge drenge der ville købe en højtaler, en subwoofer, nogle batterier og sætte det sammen til et anlæg vi kunne have med på roskilde festival.
   Dog har vi et stort problem i at finde ud af hvor meget strøm vi har brug for. Vi har købt følgende:
   https://www.discoworld.dk/da_p/hoejttalere/aktive_hoejttalere/power_dynamics_pd412a_aktiv_hoejttaler_12_bas_1400w_class_d_digital_forstaerker.html
   https://www.discoworld.dk/da_p/hoejttalere/aktive_subwoofere/pa_aktiv_bundkasse_swa18_18_bas_1000w.html
   Samt en omformer der også tager en smule strøm.
   Vi har købt ét 110 ah forbrugsbatteri, men vi har ingen anelse om hvor meget vi har brug for, samt hvor lang tid vi kan holde det kørende. Vi vil gerne mindst spille en hel dag, pr sæt af batterier. Og så lade det andet sæt op i løbet af dagen. Så vi hele tiden har mulighed for at skifte, for at kunne holde det hele kørende
   Hvor mange flere batterier har vi brug for, og hvor lang tid kan vi holde det hele kørende med vores nuværende 110 ah forbrugsbatteri?
   Tak på forhånd.
    
  • By Brorfelde
   Hej FA
   Kun 6 tilbage.
   Jeg kunne godt tænke mig at sælge mine 1 år gamle cuboer, der er fræst i 18mm støbe krydsfiner på CNC, har XLR terminaler fræst glat i og solidt front gitter til beskyttelse af enhed.
   Der sidder splinter nye “Eminence Kappa Pro-15LF-2 i alle 8 cuboer (den dyre/kraftige enhed) og har spillet 1 uge på Roskilde festival 2018.
   De sparker røv når de får noget effekt at sluge, yderste effektive! Udover det har de en rigtig fed størrelse til at bygge festivalanlæg med.
   Lige nu er der indgraveret “THE LUX” i dem. Der tager man bare lige en gang spartelmasse og propper i og pudser det resterende væk. 
   Så er det væk med en gang maling. Men man kan selvfølgelig også bare lade det blive.
   3000,- pr. Cubo m. enhed
   2000,- pr. Cubo u. enhed
   1200,- pr. Eminence enhed u. Cubo.
   Ved køb af alle Cuboér er der mulighed for nedslag i pris.
    
   Hvis i har noget at sige omkring pris uden intentioner om at købe eller har negativ input omrking noget.
   Må i gerne holde det for jer selv. Tusind tak 🙂 

   Tags: Cubo Extended Eminence kappa pro 15 tommer 15" subwoofer sub bass horn højttaler bundkasser forstærker festival roskilde festivalanlæg musik lyd
×
×
 • Create New...

Important Information

Festivalanlaeg.dk bruger egne cookies samt cookies fra tredjepart til statistik, indholdsoptimering, præferencer og målrettet indhold fra Festivalanlaeg.dk. Tredjepart kan anvende cookies til målrettet markedsføring. Ved at klikke "I Accept" giver du dit samtykke. Læs mere om Festivalanlaeg.dk's We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..